25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Végleges lézeres szőrtelenítés

A lézeres szőrtelenítés a ma ismert leghatékonyabb
eljárás szőrtelenítésre. Hatékonyan kezeli a
szőrtüszőgyulladás, szőrbenövés problémáját is.

Végleges lézeres szőrtelenítés

Akciós kezelés vásárlása

Az elmúlt 23 évben több mint 60 000 kezeléssel a hátunk mögött állíthatjuk, hogy pácienseink rengeteg időt, energiát és – hosszú távon - pénzt takarítanak meg a végleges lézeres szőrtelenítéssel. A kezeléssorozat után többé nem okoz problémát a szőrnövekedés, nincsenek benőtt szőrszálak és begyulladt szőrtüszők. 

Tartós szőrtelenítés lézerrelLézeres szőrtelenítés otthon?

Lehetséges ez? A válasz egyértelműen: NEM. 

Lézeres szőrtelenítésnek kizárólag azt a technológiát lehet nevezni, ami valóban orvosi lézerrel történik, hatása pedig véglegesnek tekinthető. Ezek a típusú készülékek otthoni használatra nem alkalmasak. Kezelésük szakértelmet, sok éves tapasztalatot és orvosi felügyeletet igényel. 

 

 A leggyakrabban használt technológia és lézeres szőrtelenítő gépek: 

  • Alexandrite lézer – csúcskategóriás orvosi lézer 
  • Dióda lézer berendezések 

IPL technológia vagy orvosi lézerrel végzett szőrtelenítés?  

Már az elején érdemes tisztázni a két legalapvetőbb fogalom közötti különbséget. 

IPL – villanófényes technológia. IPL gép átalakítja a fényt hőenergiává, és ezzel kezeli a nem kívánt szőrt, és pigment problémákat. IPL technológián alapul többek között a photorejuvenációs kezelés, mellyel eredményesen kezelhetőek a májfoltok, pigmentfoltok és a napkárosodott bőr is. 

Az otthoni használatra alkalmas, tartós szőrtelenítő gépek, melyek kereskedelmi forgalomban kaphatóak és bárki számára elérhetőek, az IPL technológián alapulnak. A villanófényes technológia valóban képes a szőrszálak növekedését lassítani, de megszüntetni nem. Ahhoz, hogy a kívánt hatás bekövetkezzen az IPL kezelést ismételni kell, rendszeresen – körülbelül 6 hetente, megfelelő villantásszámmal. Ha a gépet nem használjuk, például a téli időszakban, a szőr növekedése a régi ütemben visszatér. Az otthoni kezelés újbóli megkezdésével pedig újra lassul a szőr növekedése. Az eredmény így joggal nevezhető a használat alatt tartósnak (ami heteket jelent), de véglegesnek semmiképpen sem. Az otthoni szőrtelenítő gépek energiája nem lehet olyan magas, mint egy orvos-esztétikai berendezésé, ezért is tér el hatásfoka egy klinikán használt kezelőgépétől.

Végleges lézeres szőrtelenítésAmikor lézeres szőrtelenítő kezelésben gondolkozunk nagyon fontos, hogy utánanézzünk milyen géppel végzik. Érdemes utánajárni, hogy mióta használják a kezelőgépet, mennyi tapasztalati tudással rendelkeznek. Illetve, hogy bármi felmerülő probléma esetén tudunk-e segítséget kapni szakembertől/szakorvostól. 

Mi úgy döntöttünk 23 évvel ezelőtt, hogy az Alexandrite csúcskategóriás orvosi lézert választjuk. Az Alexandrit lézer a lézeres szőrtelenítés " Gold Standard"-je. A siker két évtizedes innovációra épül, megbízható eredményeket és sokoldalúságot biztosít.

Miért a Bársony Orvos-Esztétika lézeres szőrtelenítő kezelését válassza?

  • 4-8 kezelés után nem kell többet foglalkoznia a szőrtelenítéssel a kezelt területen
  • a kezelések alatt folyamatosan csökken a szőrállomány, így már 2 kezelés között
    megtapasztalható a végleges szőrtelen állapot
  • nálunk orvosi felügyelet alatt történik a kezelés
  • sok éve itt dolgozó tapasztalt asszisztensek kezelnek
  • több ezer páciens bízott már a szakértelmünkben

Olvassa el ismert pácienseink véleményét a lézeres szőrtelenítésről:

Dobos Evelin a lézeres szőrtelenítésről

"Mielőtt belevágtam a lézeres szőrtelenítésbe, azt hittem csak a sokadik alkalom után lesz majd eredmény. De tévedtem! Már az első kezelés után meglepődve tapasztaltam, hogy milyen elképesztően hatásos. A munkám során színészként és műsorvezetőként is sokkal komfortosabban élem meg a napjaimat azóta. A Bársonyt a reputációja miatt választottam, és nem csalódtam. Érződik az a 23 év, ami a Bársony mögött van: a profizmusukban és a megbízhatóságukban egyaránt. Azt mondják, hogy a szépségért meg kell szenvedni - de ez nem igaz a lézeres szőrtelenítésre: nem csak hasznos és hatásos, de fájdalommentes is!" 

Dobos Evelin színész, műsorvezető

 

Komáromy Csillu a lézeres szőrtelenítésről

"6 éve voltam először a Bársonyban, mert szerettem volna megszabadulni a lábszáramon lévő szőrszálaktól. Mivel a szőrszálaim puhák és vékonyak, a borotválástól folyton sebes volt a lábam, sok volt a gyulladt szőrtüszőm. Ez volt a fő ok, amiért a lézeres szőrtelenítés mellett döntöttem. Úgy gondolom sokat elárul a kezelés eredményességéről, hogy én már a 3. terület kezelésébe kezdtem bele: A lábszáram és a hónaljam után, most a karom fog következni! Számomra a legfontosabb előny, hogy a szőrszálak mellett a csúnya szőrbenövésektől is megszabadultam. Szeretem, hogy a városban több helyen van már Bársony, így akármerre van dolgom, abba a központba tudok bejelentkezni, amelyik épp a legközelebb van!" 

Komáromy Csillu, személyi stylist, blogger

 

Köböl Anita a lézeres szőrtelenítésről

"Arckezelésen voltam először a Bársonyban. Akkor határoztam el, hogy kipróbálom a lézeres szőrtelenítést, amikor itt a váróban egy hölgy mesélt a saját pozitív tapasztalatairól. Engem már az első kezelés utáni eredmények is meggyőztek arról, hogy a szakértő kezekben vagyok. Már az első kezelés után is hetekig élvezhettem a végleges szőrtelen állapotot. Nincsenek benőtt szőrszálak, begyulladt szőrtüszők. A lézeres szőrtelenítés olyan könnyebbséget jelent hosszútávon is a mindennapokban, amit mindenkinek érdemes megtapasztalni." 

Köböl Anita műsorvezető, blogger

 

Bolla Viktória a lézeres szőrtelenítésről

"Nagyon mozgalmas életet élek. Számomra az, hogy nem kell többé a szőrtelenítéssel foglalkozni, - óriási könnyebbséget jelent. Sokat hallottam már a lézeres szőrtelenítésről, több helyről is gyűjtöttem információkat és egyértelműen a Bársony mellett döntöttem. Meggyőzött a hozzáértésük, a profizmusuk és a kedvességük. Itt nem futószalagon történik a kezelés. Nem erőltetnek rám olyat, ami nem nekem való. Imádom a sima lábszáramat! Köszönöm Bársony!"

Bolla Viktória blogger, saját ruhamárkájának alapítója

 

Farkasházi Réka is a Bársony lézeres szőrtelenítő kezelését választotta:

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

lézeres szőrtelenítés alexandrite candela lézerrel
lézeres szőrtelenítés alexandrite candela lézerrel
lézeres szőrtelenítés alexandrite candela lézerrel
lézeres szőrtelenítés alexandrite candela lézerrel
lézeres szőrtelenítés alexandrite candela lézerrel

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

lézeres szőrtelenítés alexandrite candela lézerrel
lézeres szőrtelenítés alexandrite candela lézerrel
lézeres szőrtelenítés alexandrite candela lézerrel
lézeres szőrtelenítés alexandrite candela lézerrel
lézeres szőrtelenítés alexandrite candela lézerrel
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek