25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Lézerkészülékeink

Készülékeink eredményessége klinikai tesztekkel bizonyított és elfogadott. A rendkívüli szigorúságáról ismert amerikai "FDA" is elismerte ezek hatékonyságát, és engedélyezte a készülékek alkalmazását. Pácienseink számára bőrgyógyász szakorvosaink egyénre szabottan határozzák meg az ideális kezelési programot, melyet a speciális számítógép által vezérelt berendezéseink rendkívül pontosan és gyorsan hajtanak végre.

AZOKNAK, AKIK TÖBBET SZERETNÉNEK TUDNI LÉZERKÉSZÜLÉKEINK MŰKÖDÉSI ELVÉRŐL

Alexandrite Candela lézerÚJDONSÁGOK A VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉSBEN

- az új ALEXANDRITE CANDELA lézerrel valóra válik a gyors, hatékony és minden kellemetlenségtől mentes végleges szőrtelenítés.

Több tízezer szőrtelenítő kezelés tapasztalatával a hátunk mögött, állíthatjuk, hogy eddig az Alexandrite lézer nyújtotta pácienseinknek a legmegbízhatóbb és a leghatékonyabb szőrtelenítési megoldást. Gépparkunk frissítése okán, a legújabb, a szőrtelenítésre legalkalmasabb lézertechnológiát kerestük. Az Alexandrite legújabb fejlesztését választottuk, mivel ennek a készüléknek a gyártója rendelkezik a legnagyobb tapasztalattal az orvos-esztétikai piacon.

A legfejlettebb megoldás kiválasztása garanciát jelent mindenkinek arra, hogy egy kiváló minőségű szolgáltatásban lesz része.

Milyen előnyöket jelent Önnek az új Alexandrite Candela lézer?

  • Nincs fájdalom, sem kellemetlen érzés - Bármelyik testrész végleges szőrtelenítésére alkalmas, még a legérzékenyebb területeket is fájdalom nélkül, kíméletesen kezeli. A speciális hűtésnek köszönhetően még a korábban tapasztalt enyhe csipkedő érzést sem kell átélnie.
  • Rövidebb a kezelési idő – Kényelmesebb, akár ebédidőben is elvégezhető, mivel a kezelési idő akár a felére is csökkenhet.

Rendkívüli precizitásával és gyorsaságával kiemelkedik a lézerkészülékek közül.

 

Az Epilight kíméletes és tartós szőrtelenítést biztosít. A lézerhez hasonló, nagy energiájú pulzáló fény a kezelt személy bőrtípusának és szőrszínének megfelelő speciális szűrőn áthaladva éri a bőrt. Ez a fény (amely természetesen ártalmatlan szervezetünkre, csak a szőrtüszőkre hat) biztonságosan működésképtelenné teszi az aktív szőrtüszőket, így megakadályozza a szőrszálak növekedését. Az Epilight kizárólag fényenergiával működik, a természetes fényt használva.

Az Alexandrite lézer 755 nm hullámhosszúságú, szigorúan egyszínű fényt bocsát ki, rendkívül gyors impulzusokban. Az Epilight és Alexandrite kezelés kombinálása legtöbbször még a legmakacsabb szőrszálak ellen is hatékony.

A pigmentfoltok elhalványítására, ráncok, hegek elsimítására az Erbium-Yag és mikropixeles CO2 lézerünk kiválóan alkalmas. A bőrre irányított 2940 nm hullámhosszúságú lézerfény igen rövid idő alatt eltávolítja a bőr felszínének néhány tized milliméter vastag rétegét. A bőr néhány nap alatt újrahámosodik, a bőrfelszín simább, egyenletesebb, rugalmasabb lesz.

Az értágulatok kezelésének hagyományos módja a sebészeti műtét, az injekciózás és különböző gyógyszerek szedése, illetve kenőcsök alkalmazása. A kutató orvosok évekig dolgoztak olyan eljárás kifejlesztésén, mely a környező szövetek károsítása nélkül szünteti meg az értágulatokat. A megoldást az 1064 nm-es hullámhosszon dolgozó Neodymium-Yag és az 532 nm-es hullámhosszúságú KTP lézer megjelenése jelentette. Az általuk kibocsátott lézersugár az erekben lévő vérfestékben, a haemoglobinban nyelődik el, és így szünteti meg a kicsiny, ámde esztétikailag igen zavaró felületes értágulatokat.

A tetoválások eltüntetésére alkalmas berendezés a Q-kapcsolt Nd:YAG lézerkészülék. A berendezés nagyon rövid fényimpulzusokat ad le, melyek energiája olyan gyorsan melegíti fel a festékszemcséket, hogy azok szinte a nélkül robbannak szét, hogy a környező bőr túlságosan felmelegedne – így elkerülhető a hegképződés is.

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek