„Megfelelő szakértelemmel kell rendelkeznem, amit felelősséggel használok”

Bertalan Annamáriával beszélgettünk.

Annamari már több mint 10 éve a Bársony csapat oszlopos tagja. A BÁRSONY BUDA és a BÁRSONY NYUGATI páciensei is ismerhetik szakértelmét. Közreműködésével rengeteg videót forgattunk már a Bársony kezelésekről.

Mióta vagy a Bársony csapat tagja?

2009 februárjában kezdtem itt dolgozni. Abban az évben nyitott a MOM park melletti klinika. Kezdetben ott dolgoztam, 2018. novembere óta pedig az újonnan nyitott Nyugati téri klinika vezető asszisztense vagyok.
 

Mit jelent számodra a Bársony?

A Bársony előtt kozmetikusként dolgoztam, amit nagyon szerettem, de tudtam, hogy azokkal a készülékekkel, amiket meg tudok finanszírozni, sosem tudnék igazán hatékony eredményeket elérni. A Bársonyban olyan kezeléseket végezhetek, amik igazán hatékonyak, és segítenek a kívánt eredmény elérésében.

Nagyon fontos számomra, hogy mivel erős és hatékony kezelésekről van szó, megfelelő szakértelemmel kell rendelkeznem, amit felelősséggel használok a legjobb eredmény elérése érdekében. Minden nap új kihívásokkal találkozok, így a munkám nem válik egyhangúvá.

A másik, ami fontos számomra, hogy segíthetünk azoknak a pácienseknek, akiket lelkileg is megvisel a nem kívánt területeken növekvő szőrzet, értágulat, vagy pigmentfolt. Mindig felvillanyoz, amikor látom az eredményt és a páciens boldog arcát például egy eredményes arc szőrtelenítés után.

Van kedvenc kezelésed? Melyiket próbáltad ki vagy használod rendszeresen?

A kedvenc kezeléseim sorrendben: lézeres szőrelenítés, photorejuvenáció, mezoroller, Velashape.

Kipróbáltam már a lézeres szőrtelenítést, VelaShapet, Ultracontourt és a népszerű injekciós kezelést, a mimikai ráncaim csökkentésére. Ez utóbbit rendszeresen alkalmazom, nagyon szeretem és abszolút bevált.

Már alig várom, hogy kipróbáljam a Vivace kezelést. Pácienseink is nagyon szeretik és elégedettek a végeredménnyel. Biztos, hogy ez lesz a következő kezelésem!

Bársony magazin

A mai világban szinte hihetetlenül hangzik, hogy Adrienn, a BÁRSONY ÓBUDA vezető asszisztense már 22 éve erősíti a Bársony csapatát. Ez 22 szakmai...
Nagy Krisztinával beszélgettünk, aki már több mint 11 éve a Bársony csapat tagja. 24 éves voltam amikor először beléptem a Bársony kapuján...
Kasztl Szilviával – a Bársony Orvos-Esztétika MOM Park melletti központjának vezető asszisztensével beszélgettünk. Manapság már egyre ritkább,...

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek