Alakformálás 4 az 1-ben!

Forradalmian új cellulite és alakformáló módszer

A csinos, ápolt külső sosem megy ki a divatból, sőt…

Hiába a tél, fontos, hogy a vastag pulcsik, nagykabátok is formás alakot takarjanak. A hatékony alakformálás egyre többeket érint, ma már nemcsak a hölgyek igényesek külsejükre, hanem a férfiak is egyre nagyobb számban vesznek részt testkezeléseken.  Vannak, akik az évek múlását szeretnék lassítani, és újra jó formába kerülni. De akadnak olyanok is, akik egy állásinterjú vagy, a párkapcsolatuk kedvéért szeretnének formásabb testet, ezáltal jobb benyomást kelteni.

A VelaShape™ forradalmi újdonságnak számító cellulite és alakformáló módszer, amellyel hatékonyan szabadulhatunk meg zsírfeleslegünktől.

A teljes cikket elolvashatja itt.

 

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek