25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Kezeléseink ára

Klinikánkon a kezeléseket bőrgyógyászati vizsgálat előzi meg, melyre telefonon előre egyeztetett időpontban várjuk. A vizsgálatot kővetően tesztkezelést végzünk.

A vizsgálat és a tesztkezelés a lézeres szőrtelenítés előtt 2000,- Ft.

A többi lézeres és nem lézeres esztétikai kezelés előtt a konzultáció és vizsgálat díja 10.000,- Ft.

A zsírbontó – alakformáló - cellulit csökkentő kezelésünket megelőző alkalmassági vizsgálat ingyenes.

Amennyiben a vizsgálat során bármilyen orvosi ellenjavallat merül fel, vagy úgy ítéljük meg, hogy a kezeléstől nem várható optimális eredmény, nem vállalhatjuk a kezelést. Ebben az esetben nem kell fizetni vizsgálati díjat.

Hogyan lehet vizsgálatra jelentkezni?

A kezelést megelőző bőrgyógyászati vizsgálatra telefonon történő előjegyzés alapján a jelentkezést követő néhány napon belül tudjuk fogadni Önt.

Előjegyzés a
Bársony Óbuda: (06-1) 22-77-66-9
Bársony Buda: (06-1) 22-52-96-9
Bársony Nyugati (06-20) 48-24-79-3

telefonszámokon.

Ha további információra van szüksége, kérjük, hívjon bátran bennünket!

Természetesen annak sincs akadálya, hogy kötelezettség nélkül felkeresse klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

TÁJÉKOZÓDJON AZ AKTUÁLIS BÁRSONY AJÁNLATOKRÓL! 

A lézeres kezelés hatására valóban nem nőnek vissza a kezelt szőrszálak. Testtájtól függően összesen 4-8 alkalom után gyakorlatilag szőrtelen állapotot érhetünk el.
Hegek, pigmentfoltok, értágulatok, jóindulatú bőrelváltozások, tetoválás eltávolítás valamint az intimlézeres kezelés díjai.
Sok módszerrel lassíthatjuk a bőr öregedését, sőt a legújabb technológiákkal akár 10 évet is fiatalodhat bőrünk. Az árlista tartalmazza a leggyakoribb kezelések árát, de egyénileg további kezelési lehetőségek is lehetnek..
Ingyenes konzultációt és testanalízist követően UltraContour, VelaShape™ és kombinált Re-form programjaink közül választhatja ki az orvossal közösen az Önnek legmegfelelőbb kezeléscsomagot. .

Izzadás megszüntetése injekciós kezeléssel

A verejtékmirigyek működésének korlátozásával látványos mértékben és tartósan csökkenthető a hónalj, a kéz vagy akár a láb izzadása.
Az endokrinológia a szervezet működését szabályozó hormonok termelésért felelős belső elválasztású mirigyek működési zavaraival. Ezeknek a betegségeknek a kivizsgálása és kezelése komplex feladat.
Anyajegyszűrés, ekcéma, akne, pattanásos bőr, faggyútermelési zavarok, pikkelysömör, rosacea, jóindulatú bőrelváltozások, érzékenybőr kezelése. Bőrgyógyászati vizsgálat, anyajegyszűrés árai.

További információk
 

Készpénz, Bankkártya, Bársony ajándékkártya, OTP SZÉP kártya, Egészségpénztár…
Ajándékozzon szépséget és biztos lehet benne, hogy meglepetése örömet szerez! Az Ajándékkártya a Bársony Orvos-Esztétika lézeres, szépészeti és alakformáló kezeléseire használható fel. Kedvezményes árlista…
Ha alkalmanként vásárolja meg a kezeléseket, minden kezelés után Szépségpontokat írunk jóvá Önnek. Lézeres szőrtelenítő kezelés esetén, a kezelés árának 10%-át, egyéb esztétikai kezelés után, a kezelés árának 5%-át írjuk jóvá Önnek Szépségpontok formájában.
Már az első kezelés után jár Önnek a kedvezmény. Nézze meg hogyan működik!
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek