25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Bársony szépségpontok

Gyűjtse Ön is a Szépségpontokat, így akár ingyenesen is részt vehet kezeléseinken!

Bársony szépségpontokElső lépésként kérjen tőlünk egy névre szóló Bársony Pontgyűjtő-kártyát és kezdje el gyűjtögetni az értékes Szépségpontokat!
Ha bármelyik klinikánkon elkezd bármilyen kezeléssorozatot, már az első kezelés után Szépségpontokkal ajándékozzuk meg Önt. 
A kártyáján összegyűjtött pontokkal akár ingyen is részt vehet kezeléseink egyikén.

Hogyan működik a Bársony Pontgyűjtő Kártya?

Ha alkalmanként vásárolja meg a kezeléseket, minden kezelés után Szépségpontokat írunk jóvá Önnek. Lézeres szőrtelenítő kezelés esetén, a kezelés árának 10%-át, egyéb esztétikai kezelés után, a kezelés árának 5%-át írjuk jóvá Önnek Szépségpontok formájában.

 A Szépségpontokat az Ön nevére kiállított Pontgyűjtő-kártyán vezetjük, így Ön folyamatosan követni tudja, hány értékes Szépségpontja van.

Szerezzen extra Szépségpontokat!

Kedvező tapasztalatait mondja el ismerőseinek, családtagjainak, és ajánlja kezeléseinket! Ez Önnek extra Szépségpontokat jelent.

Kattintson és ismerje meg ajánló rendszerünket!

Gyűjtsék együtt a Szépségpontokat!

Akár többen is használhatnak egy Bársony Pontgyűjtő Kártyát. Gyűjtheti együtt családjával, barátaival a Szépségpontokat, amit bármikor szabadon felhasználhatnak.

Hogyan válthatja be a Szépségpontokat?

A Szépségpontokat bármikor, bármilyen kezelésre beválthatóak, akár a kezelés teljes árának, akár részleges fedezésére. Amennyiben a kártyáján pontok maradnak, azok nem vésznek el, tovább ajándékozhatja családtagjának, barátjának, ismerősének.

 

Várjuk mielőbbi jelentkezését!

A Bársony Orvos-Esztétika
orvosai és asszisztensei

A megújult Bársony Szépségpontgyűjtő program 2020.03.01-től visszavonásig érvényes.

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek