Szépségpont kedvezmények

Hogyan működik a Bársony Pontgyűjtő Kártya?

Minden elvégzett kezelést követően, az adott kezelés díjának egyre növekvő százalékát ajándékozzuk Önnek Szépségpontok formájában. Már az első kezelés után jár Önnek a kezelésidíj 5%-a(Szépségpontok formájában). Ez a százalék folyamatosan növekszik, így az 5. alkalom után már a kezelési díj 20%-a kerül a megtakarított Szépségpontok közé.

1 Szépségpont = 1 forint

1. alkalommal kezelési díj 5%-a
2. alkalommal kezelési díj 10%-a
3. alkalommal kezelési díj 12%-a
4. alkalommal kezelési díj 15%-a
5. alkalommal kezelési díj 20%-a
Egyéb nem lézeres szépészeti kezelések kezelési díj 5%-a

A Szépségpontokat az Ön nevére kiállított Pontgyűjtő-kártyán vezetjük, így Ön folyamatosan követni tudja, hány értékes Szépségpontja van.

Szerezzen extra Szépségpontokat!

Kedvező tapasztalatait mondja el ismerőseinek, családtagjainak, és ajánlja kezeléseinket! Ez Önnek extra Szépségpontokat jelent.

Kattintson és ismerje meg ajánló rendszerünket!

Gyűjtsék együtt a Szépségpontokat!

Akár többen is használhatnak egy Bársony Pontgyűjtő Kártyát. Gyűjtheti együtt családjával, barátaival a Szépségpontokat, amit bármikor szabadon felhasználhatnak.

Hogyan válthatja be a Szépségpontokat?

A Szépségpontokat bármikor, bármilyen kezelésre beválthatóak, akár a kezelés teljes árának, akár részleges fedezésére. Amennyiben a kártyáján pontok maradnak, azok nem vésznek el, tovább ajándékozhatja családtagjának, barátjának, ismerősének.

A Bársony Pontgyűjtő Program részleteiről érdeklődjön a

Bársony Óbuda: (06-1) 22-77-66-9 = (06-1) B A R S O N Y
vagy a
Bársony Buda: (06-1) 22-52-96-9

telefonszámok egyikén, vagy kérje tájékoztatónkat!

Várjuk mielőbbi jelentkezését!

A Bársony Orvos-Esztétika
orvosai és asszisztensei

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek