Nőgyógyászatmagánrendelés

  • konzultáció és szűrővizsgálatok
  • ultrahang és laborvizsgálatok
  • egészségpénztári kártya elfogadóhely

A megelőzés fontossága, citológia

Manapság már közismert tény, hogy a betegségeket minden esetben jobb megelőzni, mint az utólagos kezelést választani. A hatékony prevenció legfontosabb eszköze az időben elvégzett szűrés, nőgyógyászati betegségek esetében a méhnyakrákszűrés (citológia) és kolposzkópos vizsgálat.

Számos olyan komoly betegség létezik, amely eleinte nem vagy csak nagyon enyhén észrevehető tüneteket produkál. A sikeres kezelés szempontjából döntő jelentőségű a korai diagnózis felállítása, illetve a megelőző állapotok felmérése. Legtöbb esetben az idejében elvégzett (legalább évente) vizsgálattal, akár már rákmegelőző állapotban is felismerhető számos komoly betegség.

Szakorvosaink szerint évente javasolt nőgyógyászati szűrővizsgálaton részt venni, panaszok esetén pedig feltétlenül szakorvoshoz fordulni. Elhanyagolt, kezeletlen gyulladásos, fertőző megbetegedések további súlyos betegségeket generálhatnak, akár számos szövődmény mellett meddőséget is okozhatnak.

 Várakozás és beutaló nélkül az alábbi szolgáltatásokkal várjuk pácienseinket:

• Hormonális változások okozta panaszokkal (hajhullás, fokozott szőrnövekedés, bőrelváltozások, krónikus fáradtság)
• Méhnyakrák szűrés
• Nőgyógyászati ultrahang vizsgálat
• PCR vizsgálatok (Hüvelyfertőzések kivizsgálása, HPV és STD vizsgálatok)
• HPV Tipizálás
• Spirál felhelyezése/eltávolítása
• Fogamzásgátlási tanácsadás
• Vérzészavarok kivizsgálása (alapvetően, hormonális vagy szervi eltérése, ultrahanggal és laborral)
• Menopauza (változókori panaszok kivizsgálása)
• Fájdalmas szexuális együttlét okainak kivizsgálása, ha kellemetlen vizelési ingert érez együttlét után
• PCO
• Meddőség kivizsgálás
 

Online időpont kérés

Időpont egyeztetés

Kérjen időpontot most kezelésre vagy vizsgálatra!
Adja meg telefonszámát és egy munkanapon belül visszahívjuk!
Kérjük, töltse ki az űrlapot!

Bezárás

 Mit érdemes tudni a nőgyógyászati vizsgálatról?

A női test egészségéhez hozzátartozik az intim testrészek ápoltsága, csak úgy, mint a feszes, nőies formák vagy a szép bőr. Tünetmentesség esetén is fontos a rendszeres, évi legalább egy alkalommal elvégzett nőgyógyászati vizsgálat. A szűrővizsgálattal időben felfedezett legkisebb eltérés is jól kezelhető.

Mi menete a nőgyógyászati szűrésnek?

A nőgyógyászati vizsgálat során szakorvosunk átbeszéli az esetleges panaszokat és felveszi a kórelőzményeket, majd elvégzi a nőgyógyászati fizikális alapvizsgálatot. Ezt követően a nőgyógyász hüvelyi ultrahangos vizsgálatot végez, mely során ellenőrzi a méh és a petefészkek állapotát. Méhnyakrák szűrést citológiai vizsgálattal végzünk, melynek eredményét laboratóriumi elemzés után kapja meg páciensünk. A nőgyógyászati vizsgálat fontos részét képezi az emlőszűrés. A tapintásos emlővizsgálattal a mell és a hónalj eltérései jól körülhatárolhatóak.
Szakorvosunk a legkisebb eltérés esetén is további vizsgálatot javasol, amely 40 év alatt a mellultrahang vizsgálat, 40 év felett mellultrahang és mammográfia vizsgálatok.

Nőgyógyászati vizsgálatok során lehetőség van nemi úton terjedő betegségek szűrésére, kóros nőgyógyászati állapotok kivizsgálására is, például menstruációs zavarok, fogamzásgátlás tanácsadás, hormonvizsgálatok, alhasi, hüvelyi fájdalom, gyulladásos panaszok, fertőző betegségek.

Hogyan érkezhet felkészülten az első nőgyógyászati konzultációra?

Hozza magával Klinikánkra korábbi leleteit, zárójelentéseit, műtéti leírásait és szövettani eredményeit.
Gondolja végig milyen fogamzásgátló módszert használt, amennyiben volt spirálja, milyen típusú volt.

Nőgyógyász szakorvosaink

                                    

   Dr. Ambrus Zoltán                                             Dr. Blaskó Ervin

 Nőgyógyász szakorvos                           Endokrinológus nőgyógyász szakorvos

Áraink

Orvosi konzultáció, mely vizsgálatot nem tartalmaz:
tanácsadás, leletkiértékelés

15 000 Ft
Orvosi kontroll* 15 000 Ft
Orvosi vizsgálat és ultrahang 17 000 Ft
Rákszűrés** 3 000 Ft
Spirál felhelyezés 17 000 Ft
Spirál levéltel 17 000 Ft
Recept írás 3 000 Ft

*A kontroll csak a konzultációt követő 30 napon belül vehető igénybe, ugyan azzal a betegséggel, tünettel kapcsolatosan, amely témában megelőzőleg konzultációja volt. Ha 30 napon túl tér vissza ugyanazon panasszal, vagy 30 napon belül, de más panasszal az is konzultációnak számít.

** A rákszűrés csak orvosi vizsgálattal vehető igénybe.

Kontrollt csak konzultációt követő 30 napon belül vehető igénybe ugyan azzal a betegséggel, tünettel kapcsolatosan amely témában megelőzően konzultációja volt a páciensnek. Ha 30 napon túl jön vissza a páciens ugyan azont panasszal vagy 30 napon belül jön vissza de más panasszal az konzultációnak számít.

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek