Endokrinológiavizsgálat és kezelés

Hogyan zajlik a szakorvosi vizsgálat?

  • kórtörténet felvétele, hozott orvosi dokumentációk áttekintése, fizikális vizsgálat

Az első találkozás során sor kerül az egyéni és családi kórelőzmény-anamnézis alapos feltárására. Volt-e Önnek korábban endokrinológiai betegsége vagy erre utaló tünete. A családban előfordult-e ilyen jellegű betegség. Érdemes a közvetlen családtagokat a vizsgálat előtt kikérdezni, és ha van korábbi kezelésről dokumentáció, zárójelentés, laborvizsgálat, képalkotó vizsgálat /UH, CT/ – azokat az első vizsgálatra elhozni.

  • Vizsgálati terv készítése, a vizsgálat megszervezése
    Az eredmények alapján személyre szabott kezelési tervet alakít ki Önnek a szakorvos.
    • labor (hormon) vizsgálatok
    • képalkotó vizsgálatok közül ultrahang vizsgálatot, szükség esetén további képalkotó vizsgálatok (izotóp, CT, MR) megszervezése.
  • kontroll vizsgálat során a leletek eredményeinek összegzése, terápia beállítása, tanácsadás, ellenőrző vizsgálatok időpontjának megbeszélése.

Első vizsgálat: 17 500 Ft 
Kontrollvizsgálat: 12 000 Ft
​A vizsgálathoz nincs szükség háziorvosi beutalóra.

Bársony ajánlat

3 alkalmas csomag most 37.350 Ft.
Ez 10% megtakarítást jelent Önnek!

A feltüntetett árak tartalmazzák az áfát, és kezelésenként fizetendők. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek