25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Grapelove kozmetikumokSkin Care by Andrea Gere

Kivételes adottságokkal rendelkező kozmetikumok,
amelyekben az organikus szőlőmag kivételes adottságai
és a kozmetológiai célú őssejt kutatás legújabb vívmányai egyesülnek. 

Grapelove kozmetikumok

A borászatból jól ismert Gere minőség és a svájci technológia és szakértelem egymásra találásának eredményeképpen több éves kutatás és fejlesztés után 2019-ben megszületett az Andrea Gere Skin Care GRAPELOVE arcápolási termékcsalád. A prémium kategóriás arcápolókban az organikus szőlőmag kivételes adottságai és a kozmetológiai célú őssejt kutatás legújabb vívmányai egyesülnek.

Az Andrea Gere Skin Care márka saját organikus szőlőmagjait használja fel kozmetikumaihoz. A GRAPELOVE kozmetikai termékcsalád hatóanyagainak gerincét olyan kiváló alapanyagok adják, mint a Gere organikus szőlőmagból nyert olaj, kivonat és őrlemény. Ezek egészülnek ki a svájci laboratóriumban svájci technológiával kivont kékszőlő őssejtekkel, melyek együttesen adják a termékcsalád gazdag komplexitását.

Miben segítenek a GRAPLOVE kozmetikumok?

Az emberi bőrben található őssejtek aktivitása életkorunk előrehaladtával csökken, a bőr ezáltal pedig veszít a feszességéből. A növényi őssejtek azonban a bőr őssejtjeit arra késztetik, hogy megújító, regeneráló funkciójukat minél hatékonyabban lássák el, amely a bőr szemmel látható szépülésében mutatkozik meg. A Gere organikus birtokról származó alapanyagokból készült, szőlő alapú kozmetikumok rendszeres használata együttesen segíti a bőr megújulását, a károsodott szövetek regenerálását és a sejtek életképességének megőrzését. A szőlőmagolaj és a Svájcban, PhytoCellTec eljárással kivont Solar Vitis kékszőlő őssejtek egyedülálló bőrfiatalító hatásuknak köszönhetően hatékonyan védik bőrünket az öregedési folyamatoktól, a külső és belső káros hatásoktól, legfőképp az UV-sugárzás okozta stressztől. 

A Skin Care by Andrea Gere kínálatában jelenleg 5 termék szerepel:

GRAPLOVE - FEEL TIMELESS Aktív bőrjavító, fiatalító szérum
GRAPELOVE - LIVE IN THE PRESENT Tartós bioaktív hidratáló krém
GRAPELOVE – EMBRACE THE FUTURE Bőröregedést gátló, gazdag arckrém
GRAPELOVE – BELIEVE IN TOMORROW Éjszakai krémmaszk
GRAPELOVE – RELEASE THE PAST Kíméletes, tisztító hatású arcradír

 

 

GRAPELOVE – FEEL TIMELESS Aktív bőrjavító, fiatalító szérum

Különleges összetételű szérum, ami a kékszőlőnek és a Svájcban fejlesztett formuláknak köszönhetően hatékony megoldást nyújt a finom vonalak, ráncok megelőzésére és kezelésére, táplál, regenerál és élettel telivé varázsolja a bőrt.

Restruktúráló és fiatalító szérum, melynek legfontosabb hatóanyagai a Gere organikus szőlőmagolaj és kivonat, valamint a kékszőlő őssejtek, melyek hatásos kombinációt alkotnak – a legújabb kozmetológiai kutatások fejlesztéseit felhasználva – antioxidáns alkotóelemekkel, kollagén szintézist ösztönző és szövetek regenerálását elősegítő aminosavakkal és peptidekkel, A-C-E-F vitaminkomplexszel, valamint hyaluronsavval. A szérumnak köszönhetően bőre visszanyeri fiatalságát, feszességét, így ragyogóvá, élettel telivé és selymessé válik. Svájcban végzett humán tesztek igazolták, hogy feszessé, ragyogóvá és élettel telivé varázsolja a bőrt, csökkenti az öregedés jeleit, és a finom ráncokat, fiatalítja, regenerálja és rugalmassá teszi a bőrt és javítja annak állapotát. Minden bőrtípusra ajánlott, érzékeny bőrön is alkalmazható.

Miben segít?

- Hatásos a bőröregedés ellen, csökkenti a finom ráncokat
- Regenerál, restrukturál, feszessé varázsolja a bőrt
- Aminosavakkal és peptidekkel fokozza a kollagén szintézist
- Kékszőlő őssejteket, organikus szőlőmag olajat és -kivonatot tartalmaz
- Antioxidáns hatású A-C-E-F vitaminok szinergiában működnek együtt

 

GRAPELOVE - LIVE IN THE PRESENT tartós bioaktív hidratáló krém

Különleges összetételű bioaktív hidratáló krém, ami a kékszőlőnek és a Svájcban fejlesztett formuláknak köszönhetően hatékonyan harmonizálja a bőr vízháztartását és 24 órán keresztül gondoskodik a megfelelő hidratációról.

Legfontosabb hatóanyagai a Gere organikus szőlőmagolaj és kivonat, valamint a kékszőlő őssejtek, melyek kiemelkedően hatásos hidratáló hatóanyagokkal, fehérjékkel és E-vitaminnal kombinálva csodásan harmonizálják a bőr sejtjeinek vízháztartását, biztosítva ezzel a 24 órán át tartó hidratációt. Természetes szénhidrátok, peptidek, hyaluronsav, B5 provitamin, Aquacyl, phospholipidek, E-vitamin is gazdagítják a kozmetikumot. A krém hozzájárul a bőr feszességének, ragyogásának megőrzéséhez, és gyorsan felszívódva segíti, hogy bőre látványosan puhává váljon és valóban fellélegezzen. Svájcban végzett humán tesztek igazolták, hogy 24 órán át tartó hidratációt biztosít a bőrnek, valamint fokozottan hidratálttá, bársonyossá, puha tapintásúvá, ragyogóvá, rugalmassá és élettel telivé varázsolja a bőrt. Minden bőrtípusra ajánlott, érzékeny bőrön is alkalmazható.

- 24 órán át tartó hidratációt biztosít a bőr számára
- Gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros érzetet és fénylő hatást maga után
- Kékszőlő őssejteket, organikus szőlőmag olajat és -kivonatot tartalmaz
- B5 provitamint, hyaluronsavat és E-vitamint tartalmaz

 

 

GRAPELOVE – EMBRACE THE FUTURE Bőröregedést gátló, gazdag arckrém

Embrace the Future tápláló anti-aging arckrém különleges összetételű anti-aging krém, ami a kékszőlőnek, a Svájcban fejlesztett formuláknak köszönhetően hatékony megoldást nyújt a finom vonalak, ráncok megelőzésére és kezelésére.

Tápláló és öregedést megelőző összetevőkben gazdag arckrém, melynek legfontosabb hatóanyagai a Gere organikus szőlőmagolaj és kivonat, valamint a kékszőlő őssejtek. Gazdag komplexitását az alaphatóanyagokhoz társuló, mélytengeri barna algából kivont antileukin-6, foszfolipidek, aminosavak, peptidek, fehérjék, különleges szénhidrátok, hyaluronsav és az antioxidáns hatású A-C-E-F vitamin komplex szinergiája biztosítja. A krém hozzájárul bőre feszességének, rugalmasságának megőrzéséhez, csökkenti a finom ráncokat, és véd a káros környezeti hatásokkal szemben, így bőre ragyogóvá, fiatalosabbá válik. Svájcban végzett humán tesztek igazolták, hogy bársonyossá, ragyogóvá és élettel telivé varázsolja a bőrt. Csökkenti a finom ráncokat, fiatalítja, regenerálja és rugalmassá teszi a bőrt. Minden bőrtípusra ajánlott, érzékeny bőrön is alkalmazható.

- Hatásos a bőröregedés ellen
- Csökkenti a finom ráncokat
- Kékszőlő őssejteket, organikus szőlőmag olajat és -kivonatot tartalmaz
- Antioxidáns hatású A-C-E-F vitaminok szinergiában működnek együtt
- Gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros érzetet és fénylő hatást maga után

 

 

GRAPELOVE – BELIEVE IN TOMORROW Éjszakai krémmaszk

Különleges összetételű éjszakai arcmaszk, ami magas koncentrátumban tartalmaz energetizáló- és antioxidáns hatású összetevőket, melyek a magas minőségű kékszőlő legáldásosabb hatásaival kiegészülve gondoskodnak bőrünk éjszakai szépüléséről és megújulásáról.

Éjszakai krémmaszk, antioxidáns hatású Gere organikus szőlőmagolajjal és kivonattal, valamint kékszőlő őssejtekkel, melyeket értékes A-C-E-F-vitaminokból és D-Panthenol provitaminból, peptidekből és hyaluronsavból álló komplex tesz teljessé. Anti-aging, tápláló, regeneráló, védő összetevőket tartalmaz, melynek köszönhetően bőre puha tapintásúvá és selymessé válik. Tapasztalja meg ennek a különleges éjszakai maszknak köszönhetően a magas minőségű szőlő legértékesebb és legáldásosabb hatásait. Élvezze bőre puhaságát, bársonyosságát, fiatalságát. Minden bőrtípusra ajánlott, érzékeny bőrön is alkalmazható. Dermatológiailag tesztelt.

- Anti-aging hatású, táplál, regenerál
- A-C-E-F vitaminokat, D-Panthenol provitamint, peptideket és hyaluronsavat tartalmaz
- Kékszőlő őssejteket, organikus szőlőmag olajat, kivonatot tartalmaz

 

 

 

 

GRAPELOVE – RELEASE THE PAST Kíméletes, tisztító hatású arcradír

Különleges összetételű arcradír, mely fizikai és kémiai hámlasztó is egyben. Rendkívül finom szemcséinek köszönhetően kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket, segít az egységes bőrtónus kialakításában, használatával a bőr selymes és puha tapintásúvá válik.

Kíméletes, tisztító hatású arcradír, melynek legfontosabb hatóanyagai a Gere organikus szőlőmag 100-1000 mikronszemcse finomságú őrleménye, valamint organikus olaja és kivonata, továbbá a kékszőlő őssejtek, melyeket tápláló, regeneráló és védő összetevőkkel kombináltunk, valamint a sejtek vízháztartását szabályozó aminosavak, microalga, peptidek és E-vitamin is gazdagítja hatását. Amellett, hogy eltávolítja az elhalt hámsejteket, hidratálja, táplálja, regenerálja és védi a bőrt. Használatával a további kozmetikumok hatóanyagainak felszívódását segíti. Minden bőrtípusra ajánlott, érzékeny bőrön is alkalmazható.

- Rendkívül finoman hámlaszt
- Fizikai és kémiai hámlasztó is egyben
- Kékszőlő őssejteket, organikus szőlőmag olajat, kivonatot és szőlőmag őrleményt tartalmaz
- Szabályozza a bőr vízháztartását

 

 

 

Minden GRAPLOVE kozmetikum:​

  • Kékszőlő őssejteket, organikus szőlőmag olajat és -kivonatot tartalmaz
  • Parabén-, szilikon-, paraffin-, hormon-, ásványi olaj mentes
  • Svájcban végzett, igazoltan hatásos humán tesztelés
  • Dermatológiailag tesztelt
  • Érzékeny bőrön is alkalmazható
  • Cruelty free, állatokon nem tesztelt

GRAPLOVE kozmetikumok ára:

 Ár
GRAPELOVE Release the Past Kíméletes, Tisztító Hatású Arcradír 75m17 900 Ft
GRAPELOVE Believe in Tomorrow Éjszakai Krémmaszk 75ml20 900 Ft
GRAPELOVE Live in the Present Tartós Bioaktív Hidartáló Krém 50ml31 900 Ft
GRAPELOVE Embrace the Future  Bőröregedést Gátló Gazdag Arckrém 50ml 35 900 Ft
GRAPELOVE Feel Timeless Aktív Bőrjavító, Fiatalító Szérum 30ml38 900 Ft

 

A GRAPLOVE kozmetikumokat keresse a Bársony Orvos-Esztétikákban. Az árak az áfát tartalmazzák.

barsony.hu - Prospektus
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek