25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

EJAL40®SKINBOOSTER KEZELÉS

Gyors, látványos arcfrissítés
innovatív technológiával előállított hyaluronsavval.

 

 

ejal40

Miért érdemes az EJAL40® kezelést választani?

Az EJAL40® egy innovatív technológiával előállított 3 különböző molekula súlyú hyaluronsavat tartalmazó biorevitalizációs készítmény. Egy ampulla 40 mg hyaluronsavat tartalmaz, mely a 3 lépéses kezeléssorozatnak köszönhetően helyreállítja a természetesen csökkenő hyaluronsav szintjét a bőrben.

Kinek ajánljuk?

Az EJAL40® kezelést elsősorban azoknak a pácienseinknek ajánljuk, akik látványos és gyors kezeléssel szeretnének javítani bőrük minőségén, dehidratáltságán, finom ráncaikon.  Tökéletesen alkalmas napfény okozta károsodások kezelésére is.

A kezelés előnye, hogy nagyon kevés szúrással jár. Elegendő az arc két oldalán csak 4-4 meghatározott ponton beadni, mert a nyirokkeringésen keresztül egyenletesen eloszlik a bőrben.

Miben segíthet az EJAL40® kezelés?

  • Segít javítani a kissé megereszkedett, dehidratált bőr minőségét, hatására a bőr rugalmasabb, teltebb, hidratáltabb lesz.
  • Segít  a megjelenő ráncok finomításában.
  • Visszaállítja a bőr térfogatát, javítja az arckontúrt.
  • Lifting hatást eredményez.
  • Megújítja az öregedés és a napsugárzás következtében károsodott bőrt.

Sajnos az öregedés jelei a bőrön mutatkoznak meg először. Az EJAL40® egy olyan biorevitalizáló gél, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy az extracelluláris mátrix (ECM) alapszerkezetét újjáépítse. Hatékonyságának köszönhetően képes újrastruktúrálni és megerősíteni az extracelluláris mátrixot,  a sejt közötti állományt, amelynek jelentős szerepe van a kötőszövet fizikai tulajdonságainak kialakításában. Helyreállnak a bőr fiziológiai funkciói, javul a bőr tömörsége, megújul az öregedés és a napsugárzás következtében károsodott bőrt.

Hogyan éri el ezt? Úgy, hogy az EJAL40® hatóanyag növeli a kollagén rostok bioszintetikus képességét. Olyan optimális mikrokörnyezetet teremt, mely serkenteni az új kollagén- és elasztin rostok létrehozásának termelését, fokozva a sejtaktivitást, a hidratációt, valamint a kollagén, elasztin és hyaluronsav szintézist.

Leggyakoribb alkalmazási területei

Az arc és a nyak és a dekoltázs területe

Hogyan működik?

Az EJAL40® ampulla összesen 40 mg hyaluronsavat tartalmaz. A 2 ml hatóanyagot az arc két oldalán meghatározott 4-4 biorevitalizációs pontba injektálja a bőrgyógyász szakorvos. A hatóanyagot nem kell masszírozni,  a nyirokkeringésen kereszetül terül szét a bőrben. Segítségével természetes hatású friss, üde arcbőrt érhetünk el.

Hány kezelés szükséges?

Az EJAL40® hyaluronsavas kezelésből a javasolt protokoll 3 alkalomból áll. Az első két kezelés havonta majd a harmadik kezelés két hónap elteltével ajánlott. Az első kezeléssorozat után, akár fél évig is tartós eredmény tapasztalható.

A rugalmasabb bőr és a hosszantartó eredmény érdekében a kezelés sorozatot évente két alkalommal érdemes elvégezni.

Mennyire biztonságos?

A mindössze 4-4 szúrási pont segítségével minimalizáljuk a mellékhatásokat.

Mire kell figyelni a kezelés után?

A kezelést követően a bőr felfrissül és az eredmény pár nap után érezhetővé és láthatóvá válik. Nincs lábadozási idő, vérzés, duzzanat nem tapasztalható, így a páciens rögtön visszatérhet mindennapi teendőihez.

A kezelés napján sminkelni és sportolni nem javasolt. Másnap már sminkelhető a kezelt terület. Fényvédő használata kiemelten fontos a kezelést követő hetekben!

EJAL40® kezelés ára

terület

ár / alkalom

arc kezelése 100 000 Ft / 2 ml
nyak kezelése 100 000 Ft / 2 ml
dekoltázs  kezelése100 000 Ft / 2 ml
kézfejek kezelése100 000 Ft/ 2 ml
3 alkalom (3x 2ml)263 000 Ft
 

A feltüntetett árak tartalmazzák az áfát, és kezelésenként fizetendők.  Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

ejal40_elotte_utana
ejal40_elotte_utana
ejal40_elotte_utana
ejal40_elotte_utana

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

ejal40_elotte_utana
ejal40_elotte_utana
ejal40_elotte_utana
ejal40_elotte_utana
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek