25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Kombinált alakformáló programKettős támadás a zsírpárnák ellen

Az UltraContour és a VelaShape™ kezelés igen hatékony, kettős támadás a zsírpárnák ellen! 
A VelaShape™ a leggyakrabban használt orvosi alakformáló csúcstechnológia az USA-ban. Demi Moore, Catherine Zeta-Jones és Kim Kardashian is a VelaShape-nek köszönheti csodás alakját!
Az UltraContour, francia alakformáló csúcstechnológia az egyetlen olyan orvostechnikai készülék, amelyben két különböző ultrahang eljárást ötvöztek.

 • Első lépés - fókuszált ultrahang a helyi zsírbontásért 
 • Második lépés - ultrahangos intenzív nyirokmasszázs

Szeretné eltünteni azt a néhány, zavaró centit? Szeretne még egy kicsit feszesebb lenni? Akkor a Kombinált alakformáló kezelésünket éppen Önnek találtuk ki!

Kombinált alakformáló programMég a legmakacsabb zsírpárnák is jól reagálnak a Bársony kombinált kezeléseire. Az UltraContour és a VelaShape™ kezelés igen hatékony, kettős támadás a zsírpárnák ellen! A bőr alatti zsírfelesleg könnyebben és fájdalommentesen oldható fel ultrahang, rádiófrekvencia és fényenergia együttes segítségével.Kettős támadás a zsírpárnák ellen!

Ha Ön azon szerencsések közé tartozik, aki olyan karcsú, amilyen szeretne lenni, nincsenek fölösleges zsírpárnák a hasán, csípőjén, combján, ne is olvasson tovább! Ha viszont a fogyókúra és torna ellenére is visszajön a zsírfelesleg, de nem szeretné kitenni magát egy zsírleszívás kellemetlenségeinek vagy szövődményeinek, ajánlunk egy ideális megoldást!

Sok száz kezelés tapasztalata alapján állíthatjuk, hogy még a legmakacsabb zsírpárnák is jól reagálnak a Bársony kombinált kezeléseire. 

Nézze meg Kéri Kitty színésznővel készült interjút! Ő már tapasztalta a kezelések jótékony hatását.

A zsír lerakódhat közvetlen a bőrünk alatt és mélyebben is. Ez utóbbi a zsigeri zsír, amelynek mennyiségét csak fogyókúrával és mozgással lehet csökkenteni. Szerencsére a bőr alatti zsírfelesleg könnyebben, fájdalommentesen oldható fel ultrahang, rádiófrekvencia és fényenergia segítségével.

Az UltraContour és a VelaShape™ módszerrel is a bőr alatti szöveteket dolgozzuk meg, így a kezelés hamar, centiméterekben mérhető karcsúsodást eredményez. Az UltraContour eljárással összetörjük és el is távolítjuk a zsírsejtek egy részét. A VelaShape™ technológiával „kipréseljük” a zsírsejtekből a zsírt, ezáltal sejt összemegy, de megmarad. Megfelelő étrenddel, mozgással és időnkénti fenntartó kezelésekkel a jó alak könnyen megőrizhető.

4 x 4 = VelaShape™ 

Ahogy bevezettük, azonnal népszerű lett az új karcsúsító és a narancsbőrt eltüntető eljárás.

4 x 4 = VelaShape™A VelaShape™ titka, hogy négy módszert egyesít: (1) az infravörös fényenergia, (2) a bipoláris rádiófrekvencia, (3) a pulzáló vákuum és (4) a mechanikus masszázs egyedülálló, együttes hatást gyakorol a zsírsejtekre és a bőrfelszínre. A kezelés eredménye a látványos körméret és cellulit csökkenés, sőt azt tapasztaljuk, hogy bőrünk feszesebb és alakunk formásabb lesz.

Az infravörös fényenergiával és a bipoláris rádiófrekvenciával a mélyebb bőrrétegekben lévő, szöveteket melegítjük. A görgőfejes pulzáló vákuum gyengéden masszíroz, serkenti a vérkeringést, a bőr oxigéncseréjét, meggyorsítja a zsír lebontását. A mechanikai masszázs pedig segít eltávolítani a keletkezett felesleges sejtközi folyadékot a bőrből.

Már az első kezelés után is centikben mérhetően karcsúbbak leszünk! A felfokozott anyagcserével, a nyirok utak megnyitásával a zsírsejtek drámaian zsugorodnak - eredménye a látványos karcsúsodás. A kezelés soha nem tapasztalt mértékben teszi egyenletessé a korábban huplis, narancsbőrös felületeket.

UltraContourUltraContour

A karcsúsító és a narancsbőrrel is leszámoló ultrahang két lépésben távolítja el a felesleges zsírsejteket. A diagnosztikai ultrahangnál – amivel például a nőgyógyászati rendelőben vizsgálnak minket – ezerszer erősebb, fókuszált ultrahang a hason, csípőn, combon tanyázó párnákat támadja meg a bőr alatt, és szétrepeszti a zsírsejteket. A kezelés második felében ultrahangos nyirokmasszázs ösztönzi a szervezetet arra, hogy a nyirokrendszer segítségével szabaduljon meg a zsírsejtek helyén maradt folyékony zsírsavaktól és sejtmaradványoktól a kezelt területen.

Már az első kezelés után karcsúbbak lehetünk egy kicsivel, de a végleges centiméterben mérhető körfogat csökkenés a kezelés sorozat után egy-másfél hónappal alakul ki, s elérheti a 2-6 centit is. A narancsbőrös felület egyenletessé válik, a bőr feszesebb lesz.

Dióhéjban a VelaShape és az UltraContour kezelésről

 • Mindkét kezelés a bőr alatti zsírréteget bontja le
 • Nemcsak alakformálásban, de narancsbőr kezelésében is látványos eredmények
 • Ideális páciens: 25 és 55 év közötti nő, 30-60 év közötti férfi, BMI: 25-35 között, nem elhízottak, csak bizonyos területeken
 • VelaShape™: azonnali, látványos karcsúsodás, fenntartó kezelések szükségesek
 • UltraContour: nemcsak a zsírt, a zsírsejteket is eltávolítja, tartós alakformálás
 • Eredményesebb a kezelés májkímélő diétával és mozgással
 • A kezelések nem fájnak, kényelmesek, pihentetőek

A Bársony Orvos-Esztétika a páciensek testösszetétel analízisének eredményei alapján díjmentesen, egyénre szabott életmódjavaslatot ad, hogy még sikeresebb legyen az alakformáló kezeléssorozat.

Miért a Bársony Orvos-Esztétikát válassza?

 • A Bársonyban a leghatékonyabb műtét nélküli alakformáló kezeléseket végezzük.
 • Személyre szabottan választjuk ki, az Önnek legmegfelelőbb alakformáló kezelést, leszámolunk a makacs zsírpárnákkal, simítjuk a cellulitot, feszesítjük a bőrt.
 • Ingyenes konzultációval várjuk.
 • A legkorszerűbb orvos-technológiai alakformáló gépeket alkalmazunk.
 • A kezeléssorozat ideje alatt a legmodernebb testanalizátor készülékünkkel folyamatosan követjük a változásokat, és a felmérés alapján tanácsokkal, életmód javaslattal is ellátjuk.

Jöjjön el az alakformáló kezelést megelőző ingyenes orvosi vizsgálatra és testanalízisre. 

ZSÍRBONTÁS - KÖRFOGAT CSÖKKENÉS - CELLULIT KEZELÉS - BŐRFESZESÍTÉS

Aktuális ajánlataink

Bársony SUMMER Alakformáló program: 4+4 alkalmas VelaShape bérlet -50% + ajándék nyirokmasszázs és Wiener fásli3Bársony SUMMER Alakformáló program: 4+4 alkalmas VelaShape bérlet -50% + ajándék nyirokmasszázs és Wiener fásliBársony SUMMER Alakformáló program: 4+4 alkalmas VelaShape bérlet -50% + ajándék nyirokmasszázs és Wiener fásli

Vásároljon 8 alkalmas bérletet 50% kedvezménnyel, mert 8 alkalmat adunk 4 kezelés áráért május 31-ig, és ajándékba adunk nyirokmasszázst és Wiener fásli kezelést is.

Vásároljon 8 alkalmas bérletet 50% kedvezménnyel, mert 8 alkalmat adunk 4 kezelés áráért május 31-ig, és ajándékba adunk nyirokmasszázst és Wiener fásli kezelést is.

Vásároljon 8 alkalmas bérletet 50% kedvezménnyel, mert 8 alkalmat adunk 4 kezelés áráért május 31-ig, és ajándékba adunk nyirokmasszázst és Wiener fásli kezelést is.

VÁSÁRLÁSVÁSÁRLÁSVÁSÁRLÁS

A TELJES ÁRLISTÁÉRT KATTINTSON IDE!

A VelaShape, az UltraContour és a Kombinált kezelések is a Bársony Óbuda és a Bársony Buda klinikákon érhetők el.

Online időpont kérés

Időpont egyeztetés

Kérjen időpontot most kezelésre vagy vizsgálatra!
Adja meg telefonszámát és egy munkanapon belül visszahívjuk!
Kérjük, töltse ki az űrlapot!

Bezárás

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Kombinált alakformáló program
Kombinált alakformáló program
Kombinált alakformáló program
Kombinált alakformáló program

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Kombinált alakformáló program
Kombinált alakformáló program
Kombinált alakformáló program
Kombinált alakformáló program
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek