A vizsgálati díjról

Klinikánkon a kezeléseket bőrgyógyászati vizsgálat előzi meg, melyre telefonon előre egyeztetett időpontban várjuk. A vizsgálatot kővetően tesztkezelést végzünk.

A vizsgálat és a tesztkezelés a lézeres szőrtelenítés előtt 2000,- Ft.

A többi lézeres és nem lézeres esztétikai kezelés előtt a konzultáció és vizsgálat díja 5.000,- Ft.

A zsírbontó – alakformáló - cellulit csökkentő kezelésünket megelőző alkalmassági vizsgálat ingyenes.

Amennyiben a vizsgálat során bármilyen orvosi ellenjavallat merül fel, vagy úgy ítéljük meg, hogy a kezeléstől nem várható optimális eredmény, nem vállalhatjuk a kezelést. Ebben az esetben nem kell fizetni vizsgálati díjat.

Hogyan lehet vizsgálatra jelentkezni?

A kezelést megelőző bőrgyógyászati vizsgálatra telefonon történő előjegyzés alapján a jelentkezést követő néhány napon belül tudjuk fogadni Önt. A hét minden napján, szombaton és vasárnap is fogadjuk pácienseinket a vizsgálatra.

Előjegyzés a
Bársony Óbuda: (06-1) 22-77-66-9
Bársony Buda: (06-1) 22-52-96-9
telefonszámokon.

Ha további információra van szüksége, kérjük, hívjon bátran bennünket!

Természetesen annak sincs akadálya, hogy kötelezettség nélkül felkeresse klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

TÁJÉKOZÓDJON AZ AKTUÁLIS BÁRSONY AJÁNLATOKRÓL! 

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek