25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Hydra Beauty 2.0 kezelésTáplálja és töltse fel Oxygénnel bőrét!

Újdonság!

Magyarországon elsőként a Bársonyban!

hydra skin

A Hydra Beauty 2.0 az egyik legmodernebb teljeskörű arctisztító, bőrfelszín-megújító és bőrfiatalító eljárás. Ez a rendkívül fejlett komplex bőrápolási rendszer, kíméletesen és fájdalommentesen, személyre szabott kezelésekkel javítja a bőr állapotát.

Eredménye a tiszta, üde, ragyogó és fiatalos arcbőr.

A kezelés finoman hámlasztja a bőrfelszínt, eltávolítja a szennyeződéseket, megköti a szabad gyököket, mélyen tisztítja és hidratálja a bőrt, valamint újra feltölti oxigénnel. Támogatja a sejtregenerációt, valamint segít abban, hogy a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegébe jussanak. Helyreállítja a bőr egyensúlyát, tökéletesíti tónusát és kisimítja a bőrfelszínt.

Minden korosztály és bőrtípus számára ajánlott. A különböző kezelési protokollok alapján alkalmazható akár a problémás bőr állapotának javítására, akár az öregedés látható jeleinek megelőzésére, kezelésére akár a bőrfelszín megújítására.

Miben segíthet a Hydra Beauty 2.0 kezelés?

 • a bőr alapos mélytisztításában
 • a mitesszerek, komedók feloldásában, eltávolításában
 • pórusok összehúzásában
 • bőr hidratálásában
 • bőrlégzés és vérkeringés fokozásában
 • lifting hatású
 • segít eltávolítani az aktív oxigént, az oxidatív szabad gyököket
 • simábbá, egységesebbé teszi a bőrfelszínt
 • üdébbé, ragyogóbbá teszi a fakó, fáradt bőrt
 • segít abban, hogy a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegébe jussanak

A Hydra Beauty 2.0 egyik legnagyobb előnye, hogy egyetlen gépben ötvözi a bőr állapotának javításához szükséges legkorszerűbb technológiákat. Ezek szinergikus együttműködésének eredménye a tökéletesen tiszta, fiatalos arcbőr.

Milyen technológiákat alkalmazunk a Hydra Beauty 2.0 kezelések során?

 • Hidrogénterápia
 • Aqua Clean technológia
 • Mikrodermabrázió
 • Hydro Detox technológia
 • Vibrációs arcmasszázs
 • Hatóanyag bevitel tű nélküli mezoterápiával a bőr mély rétegeibe (multipoláris elektroporáció)

HIDROGÉNTERÁPIA

A magas hidrogén koncentrációjú víz hatása jól ismert az esztétikai kezeléseknél, mint a szabad oxigéngyököket megkötő, a C vitaminnál is erősebb hatású öregedésgátló hatóanyag. A hidrogénterápia során magas koncentrációjú hidrogént generálunk.
A hidrogéndús víz technológia segítségével el lehet távolítani az aktív oxigént és ezáltal megállítható a sejtekben a szabad gyökök áramlása, az általuk okozott károsodás. A hidrogénterápia tehát az aktív oxigén hatásai ellen kínál megoldást, öregedésgátló, bőrfiatalító hatású.

AQUA CLEAN TECHNOLÓGIA

Az Aqua Clean techonlógiának köszönhetően egy időben végezhetünk hidrodermabráziót és mély rétegű bőrtisztítást. A hidrodermabráziós kezelőfej segítségével nemcsak finoman hámlasztjuk a bőr felső rétegét, hanem mélytisztító bőrkezelést is végzünk. A forradalmi fejlesztésű kezelőfej körsugaras, radial alakban juttatja a tisztító folyadékot a bőrre, bentről kifelé, hogy feloldja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, a faggyút és a komedót. Ezt követően az állítható erősségű vákuummal eltávolíthatjuk ezeket.
Az Aqua Clean technológia során 3 különböző oldattal kezeljük a bőrt:

Az első lépésben egy nagyon finom tejsavas (AHA-sav) hámlasztást végzünk a bőrfeleszínen.

Az AHA savak vízben oldódó savak, jelentős szerepük van az elhalt hámsejtek biztonságos és eredményes eltávolításában. A tejsav eltávolítja az oxidizált szennyeződéseket is a pórusok mélyéről. Kíméletességének köszönhetően a legérzékenyebb bőrű vendégek esetében is biztonsággal alkalmazható.

Második lépésben a problémásabb T-zónát kezeljük szalicilsavas (BHA) oldattal. A BHA kiválóan oldódik zsírokban, ennek köszönhetően könnyen behatol a bőrbe, ahol megakadályozza a bőr elszarusodását. Segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, faggyút, komedókat. Nyugtatja a szeborreás területeket, csökkenti a faggyútermelést.
A harmadik lépésben a hidratáló összetevőket és tápanyagokat tartalmazó oldat hatóanyagi mélyen a bőr mélyére jutnak és hosszantartó hidratálást biztosítanak.

MIKRODERMABRÁZIÓ

A mikrodermabrázió egy nagyon finom bőrcsiszolás, melynek során egy gyémántporral futtatott speciális eszközzel eltávolítjuk a bőr felső elöregedett hámrétegét, serkentve így a bőr belülről történő, természetes megújulását. Mikrodermabrázió után a hatóanyagok is könnyebben be tudnak jutni a bőr mélyebb rétegeibe. A kezelés fájdalommentes. Pórusösszehúzó, hidratáló hatású, segít a komedók eltávolításában, a bőr természetes PH-jának visszaállításában, és stabilizálja a bőr egyensúlyi állapotát.

HYDRA DETOX TECHNOLÓGIA

A szép bőr alapja a hidratálás mellett az is, hogy megfelelő oxigénhez jusson. Ez alapfeltétele a sejtek regenerálódásának is. A Hyda Detox technológia segít a pórusok tisztításában, az elhalt bőrsejtek eltávolításában. A kezelés során a speciális, aktív szenes kezelőfej és egy speciális krém segítségével buborékos mélytiszítást végzünk, mely a létrehozott finom szénbuborékok által segít megszabadítani a pórusokat a szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől. A kezelés során magas koncentrációjú CO₂-t juttatunk a bőrszövetbe, amely elősegíti a sejtlégzést (Bohr-effektus). Ez segít a gyulladások leküzdésében, megelőzésében, jelentősen felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat és elősegíti az antioxidánsok képződését.

VIBRÁCIÓS ARCMASSZÁZS

A bőr állapotának megfelelő tápláló krémmel és a vibrációs fejjel végzett masszázs igazi kényeztető kikapcsolódást jelent a páciens számára.

HATÓANYAG BEVITEL A MÉLYEBB RÉTEGEKBE TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIÁVAL

Az elektroporáció az egyik leghatékonyabb non-invazív hatóanyag-beviteli eljárás. A LED fényterápiát is tartalmazó multipoláris elektroporációs fej segítségével juttatjuk be a hatóanyagot a bőrbe.

A készülékből kilépő elektromos hullámok megváltoztatják a sejtek polaritását és bőr sejtjei között kis csatornákat nyitunk meg (ún. aquaporin csatornák).  Ez lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegébe jussanak. Így segítjük a bőr táplálását és megújulását. A kezelést követően a csatornák záródnak, a sejtek pedig visszarendeződnek.

A kezelőfej LED fényterápiával van ellátva. A kék fény a problémás bőr, az aknés bőrkezelések hatékony kiegészítője, valamint bőrfertőtlenítő hatású.

Hydra Beauty 2.0 kezelések előnye

 • Eltávolítja az elhalt hámsejteket
 • Tisztítja a bőrt és a pórusokat
 • Javítja a bőr textúráját
 • Biztosítja a bőr üdeségét, ragyogását
 • Segíti a bőrlégzést, fokozza a vérkeringést
 • Csökkenti az öregedés jeleit (apróbb ráncokat és a pigmentfoltokat is halványítja)
 • Fokozza az orvos-esztétikai kezelések (pl. Vivace, Utims, CarbonPeel kezelés) hatékonyságát

Milyen kezelésekkel kombinálható a Hydra Beauty 2.0?

A Hydra Beauty 2.0 kezelések orvos-esztétikai és kozmetológiai eljárásokkal is kombinálhatóak. A kezelések után hatékonyabban juttathatunk be különböző hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe, valamint előkészíthetjük a bőrt az orvos-esztétikai (rádiófrekvenciás, ultrahangos) kezelések előtt, hogy az eredmény tartósabb maradjon.

Milyen célzott kezelések közül választhat?

Az alkalmazni kívánt technológiákat a páciens bőrtípusának, bőre állapotának és a kezelni kívánt bőrproblémájának megfelelően választjuk ki.

Ennek alapján pácienseink négyféle Hydra Beauty 2.0 kezelési típusból választhatnak. Bővebb információért kattintson a kezelések nevére!

 1. Hydra Skin Prémium: mélytisztító-hidratáló-bőrmegújító kezelés
 2. Hydra Skin Detox: mélytisztító – méregtelenítő kezelés problémásabb bőrre
 3. Hydra Skin Diamond: mélytisztítás-hidratálás-méregtelenítés-koncentrált hatóanyagbevitel
 4. Hydra Skin Young: mélytisztítás és hidratálás a fiatal bőrre

A kezelések 2-3 hetente javasoltak kúraszerűen, azt követően havi rendszerességgel.

Hydra Skin kezelések ára

 

1 alkalom
arc vagy
nyak+dekoltázs

1 alkalom
arc+nyak

1 alkalom
arc+nyak+dekoltázs 

4+1 csomagban

Hydra Skin Prémium kezelés60 000 Ft75 000 Ft90 000 Ft4 alkalom egyben fizetve +1 ajándék kezelés
Hydra Skin Detox kezelés60 000 Ft75 000 Ft90 000 Ft4 alkalom egyben fizetve +1 ajándék kezelés
Hydra Skin Diamond kezelés75 000 Ft90 000 Ft110 000 Ft4 alkalom egyben fizetve +1 ajándék kezelés
Hydra Skin Young kezelés25 000 Ft  4 alkalom egyben fizetve +1 ajándék kezelés

A Hydra Skin Young kezelés eredményesen kombinálható CarbonPeel kezelésünkkel is. Ismerje meg Skin Control csomagunkat, mely a pattanásos, mitesszeres bőr állapotának javítására tökéletes választás.

Miből áll a Skin Control csomag?

2 alkalom CarbonPeel kezelés
2 alkalom Hydra Skin Young  kezelés
+ AJÁNDÉK 1 alkalom Hydra Skin Young kezelés

A csomag ára: 110.000 Ft

 

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Hydra Skin kezelés
Hydra Skin kezelés
Hydra Skin kezelés
Hydra Skin kezelés

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Hydra Skin kezelés
Hydra Skin kezelés
Hydra Skin kezelés
Hydra Skin kezelés
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek