KezelésekrőlLézerkezelésekről

Fontos tudni, hogy a lézeres kezelések tökéletesen higiénikusak.

  • Az eredményesség érdekében fontos, hogy a lézeres kezelés előtt néhány hétig, és minden kezelés után további néhány hétig kerülni kell a napfény és szolárium használatát!
  • Hölgyeknél a kezelést a menstruáció ideje alatt és közvetlenül előtte nem végezhetjük el, ezért a kezelési időpont kiválasztásánál kérjük ezt majd figyelembe venni!
  • A terhesség ideje alatt nem végezhetjük el a kezeléseket, ezért feltétlenül jelezze, ha gyermeket vár!
  • Kérjük, pontosan a megbeszélt időpontban érkezzen! Késés esetén előfordulhat, hogy nem tudjuk elvégezni a kezelést, hiszen akkor a később pontosan érkezőknek kellene várakozniuk!

 

Tájékoztatás: A honlapon használt fotók egy része illusztráció.

Bársony magazin

Akciós kezeléscsomagjaink elérhetők a Bársony webshopon! 1. Válassza ki kedvenc kezelését! 2. Fizessen most biztonságosan, bankkártyával! 3...

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek