Egy turbó karcsúsítás története - 2.rész

Re-Form - Új formában 3 hét alatt!

Bársony: Kellett változtatnod az életmódodon is? Nagyon szigorú diétára fogtak?

Tóth Ildikó: Azért azt nem, de persze, megfogadtam a Bársony tanácsait étkezésre, folyadékbevitelre vonatkozóan. A kúra alatt diétáztam, alacsony kalóriatartalmú, diétás menüt ettem.

Bársony: Volt kellemetlen része a programnak? Nem voltak fájdalmasak a kezelések?

Tóth Ildikó: Fájdalmasnak egyáltalán nem mondanám. Az intenzitása miatt inkább fárasztó volt, de három hetet a siker érdekében ki lehet bírni.

Bársony: Milyen eredménnyel zártad a kúrát?

Tóth Ildikó: Magam és a családom is alig hittük, de a harmadik hét végére derékbőségem 10 cm-rel lett kisebb, és fogytam 3,6 kg-ot. A számok is szépek, de a látvány és az érzés az igazán felülmúlhatatlan. Arra felkészítettek, hogy a kezelt területen a súlycsökkenésnél nagyobb arányú lesz a derékbőség csökkenése, de erre azért nem számítottam.

Bársony: Gratulálok, ez aztán az eredmény! Más változást is tapasztaltál?

Tóth Ildikó: Igen, és nemcsak én. Otthon nem vallottam be, hogy kezelésre járok, de egy hét után a férjem és a munkatársaim is észrevették, hogy valami látványos változáson megyek keresztül. Képzeld, újra rám jönnek a két gyerek születése között hordott ruháim! A hasam már nem lóg, eltűnt a hurka, a nyúlási csíkok alig látszanak. A bőröm állaga egészen megváltozott.

Bársony: Tehát elégedett vagy...

Tóth Ildikó: Az nem kifejezés, boldog vagyok. Óriási a különbség a pár héttel ezelőtti és mostani alakom között. Az önbizalmam növekedéséről nem is beszélve. A férjem is nagyon elégedett...

Bársony: Hogyan tovább?

Tóth Ildikó: Követem a Bársony szakmai javaslatát. Alacsony kalória tartalmú ételeket eszem elsősorban és sportolok tovább. Lehet, hogy egy-egy fenntartó kezelést is beiktatunk majd, de ez még nem biztos. Az is lehet, hogy fél év múlva egy újabb turbó programot illesztek az életembe, vannak még olyan testtájak, amin örömmel változtatnék, de igazából már ezzel is boldog vagyok.

Ildikó Bársony Re-Form programja

  • 21 nap
  • 16 alkalom
  • 36 kezelés
  • heti 2 pihenőnap

Ildikó eredményei számokban

 

Induláskor

3 hét után

Súly [kg]

87,8

84,2

Derékbőség [cm]

104

94

Csípőbőség [cm]

117

114

Testzsírtömeg [kg]

29,6

27,5

 

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek