25 ÉVE MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

"Ez is az énidő része" - Csákány Mónika VIVACE kezelésen járt

Első gyermeke születésekor átmenetileg kiszállt a népszerű sorozatból, amiben játszott, hogy főállású édesanya legyen. Lánya, Lili ma már három és fél éves, ő pedig az anyaság mellett nem csak a műsorba tért vissza, de az Instagramon is aktív. A @csakanymonika oldalon 137 ezres közösséget épített fel és alkotóként is egyre népszerűbb: a @monafaktura oldalt még csak egy éve hozta létre, de már stabil vásárlóközönsége van. Mindezek mellett pedig önmagára is szán időt! A Bársony páciensével, Csákány Mónikával beszélgettünk.

Több lábon állsz: szerepelsz a sorozatban, aktív vagy az Instagramon, ahol együttműködéseket is vállalsz, és az alkotásra is jut időd, hiszen műgyanta kreációkat és absztrakt festményeket készítesz. El tudod képzelni, hogy valaha egyetlen dologra összpontosíts, vagy szükséged van arra, hogy több területen is kiéld a kreatív energiáidat?

Jó kérdést, ezt már én is többször feltettem magamnak… (nevet)

Valószínűleg nekem nem lenne elég, hogy csak egy dologra összpontosítsak. Valahogy a személyiségemből adódóan mindig mozgásban kell lennem: menni akarok, csinálni, ott lenni, alkotni. Sok dologban meg tudom találni azt, ami tetszik, és az én életemben ez a több kis dolog áll össze egy nagy egésszé, amit úgy érzek kereknek, ahogy van.

Az alkotói vénádat tavaly ismerhettünk meg, akkor indítottad el a @monafaktura oldalt. Régóta érlelődött benned a dolog?

Óvodáskorom óta festek és rajzolok. Ez egy gyerekkori álom, amit régóta dédelgettem, de csak 2020-ban lett rá időm. Örülök, hogy akkor úgy alakult az életem, hogy még ez is beleférjen, mert nekem ez rengeteget ad. Leírhatatlan érzés például, amikor az alkotásaim mások otthonába kerülnek. Vagy amikor ajándékba adják őket. A kezdetektől fogva sokan megtiszteltek a bizalmukkal, ezért folyamatosan érkeznek a megrendelések, még honlapot is csináltatnom kellett, mert már nem volt elég az Instagram oldal. Ráadásul hiába van sok tennivalóm a dologgal, ez nekem nem fáradtság, épp ellenkezőleg! Egyenesen feltölt! Talán azt is mondhatom, hogy nekem ez az énidőm.

Ha már említetted az énidőt, mit teszel még meg azért, hogy anyaként is önmagad legjobb verziója lehess?

Például odafigyelek rá, hogy rendszeresen kizökkenjek kicsit az anyuka szerepkörből. Szerintem ez fontos ahhoz, hogy egy nő szülés után is nőnek érezhesse magát. Eljárok körmöshöz, fodrászhoz, ilyen-olyan kezelésekre.

Legutóbb Vivace kezelésen jártál nálunk. Miért éppen ezt választottad?

Bevallom, nekem még nincsenek komoly problémáim a bőrömmel, inkább megelőző jelleggel próbáltam ki a Vivacet. Szerettem volna, ha üdébbé és fiatalosabbá válhatok anélkül, hogy bármilyen idegen anyagot juttatnának az arcomba. Ezzel a kezeléssel a bőr önregeneráló folyamatait tudják beindítani, ami látványos és hosszútávú eredményt nyújt.  Három alkalomra foglaltam időpontot, de már az első után elképesztő volt a hatása! Mivel az orvos-esztétikai beavatkozások a bőr mélyebb rétegeiben hatnak, mint a krémek, ezért az eredmény sem összehasonlítható azzal, mintha csak kozmetikusnál jártam volna. Olyan feszes, rugalmas, egységes tónusú, és üde a bőröm, mint még soha!

Sokan tartanak attól, hogy valós eredményt csak olyan beavatkozások nyújthatnak, amik után komoly felépülési idővel kell számolni. Ilyen téren mit tapasztaltál?

Én gyakorlatilag már a kezelés napján kimehettem az utcára anélkül, hogy bárki észrevette volna, hogy valami történt. Egyedül a fényvédelemre kellett odafigyelnem, tehát semmilyen kellemetlenséggel nem járt a dolog.

Ma már sok helyen sokféle kezelést kínálnak. Miért pont a Bársony mellett döntöttél?

Szerintem a Bársony minden szempontból meggyőző hely: az ember már akkor tudja, hogy jó kezekben lesz, amikor felmegy a weboldalra. Ráadásul nem csak profik voltak, hanem kedvesek és figyelmesek, ami nagyon fontos, hiszen ha ez is az énidő része - és nem mellesleg egy kiszolgáltatott helyzet -, akkor nem mindegy, hogy milyen a légkör. Én csupa pozitív benyomást szereztem!

Akciós VIVACE kezelés a webshopon >>>>>

barsony.hu - Prospektus
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek