25 ÉVE MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Hogyan válassz helyet a lézeres szőrtelenítéshez?

A lézeres szőrtelenítés egy hosszútávú befektetés, ami hatalmas mértékben megkönnyíti a mindennapokat! Ezért is fontos, hogy alapos döntés eredménye legyen, hogy hol kezdj bele a kezeléssorozatba. Érdemes több szempontot figyelembe véve mérlegelned, hogy hosszútávon jól járj, azaz a befektetett pénzed ne vesszen kárba! A cél az, hogy a kezeléssorozat végén elégedett legyél az elért eredménnyel. Nézd meg mire érdemes odafigyelned!

Milyen lézeres szőrtelenítő géppel dolgoznak?

Sajnos manapság nagyon sokan hirdetik lézeres szőrtelenítésként a nem lézerrel végzett IPL kezeléseket is. Az IPL egy villanófényes technológia, ami csak lelassítja a szőrnövekedést, de nem állítja meg. Elsőként tehát nézz utána annak, hogy valóban orvosi minősítésű lézeres szőrtelenítő géppel dolgoznak-e.

A lézeres szőrtelenítés csak akkor hatékony hosszútávon, ha orvosi lézerrel (Alexandrite, dióda) végzik. Itt természetesen óriási különbség van a készülékek ára és hatékonysága között. Jelenleg a dióda lézerek is nagy népszerűségnek örvendenk, viszont az Alexandrite Candela lézer még mindig a leghatékonyabb szőrtelenítő lézerek közé tartozik. Miért? Mert precíz, célzott, kifejezetten szőrtelenítéshez kifejlesztett készülék.

Milyen szakértelemmel rendelkezik a hely?

Ugye te sem szeretnéd, ha rajtad kísérleteznének? De mit is értünk szakértelem alatt? Nemcsak azt, hogy valaki ismeri a technológiát és be tudja állítani a kezelőgépet, hanem azt is, hogy alapos szakmai képzésen és magas színvonalú betanulási folyamaton van túl. Valamint a legfontosabb, hogy rengeteg kezelést elvégzett, többféle esettel, bőrtípussal, szőrtípussal találkozott már és rengeteg tapasztalatot szerzett, amit felelősséggel használ és megfelelően tud alkalmazni.

Mennyire van közel a lakóhelyedhez?

Nyilván napi szinten senki sem szeretne órákat utazni, de mivel nem heti rendszerességgel kell részt venni a kezeléseken ezért ez kevésbé lényeges kérdés. Ne ez legyen a legfőbb szempont, ami alapján dönteni fogsz. Megéri kéthavonta kicsit többet utazni a színvonalas szolgáltatásért és a hosszútávú eredményért.

Mennyibe kerül a lézeres szőrtelenítés?

Azt tanácsoljuk, hogy ne csak az ár alapján dönts! A lézeres szőrtelenítő kezelések ára elég széles skálán mozog. Nem véletlenül! Mivel egyre népszerűbb ez a kezelés, egyre több kisebb szalon dönt úgy, hogy beruház egy szőrtelenítő gépbe. Viszont hatalmas különbség lehet az egyes szőrtelenítő gépek beszerzési ára között. Az olcsóbb gépeket könnyebb megfizetni és könnyebb a lézeres szőrtelenítő szolgáltatást is olcsóbban adni. A professzionális gépeket csak a nagyobb, biztos háttérrel rendelkező orvos-esztétikák tudják megengedni maguknak. Azok, akik már régóta ezzel foglalkoznak, rengeteg tapasztalatot szereztek! Nem biztos, hogy a legolcsóbb a legjobb választás abban az esetben, ha a testedről van szó! Gondolkodj el, hogy te kire bíznád magad, ha hosszútávú, eredményes és okos befektetést szeretnél?

Megéri? Mennyire fáj? Mennyire hatásos?

Lukovics Tamara már nagyon régóta tervezte a lézeres szőrtelenítést, és 2021. év végén végül sok tízezer páciensünk mellett ő is a Bársonyt választotta.

Kattintson a képre és nézze meg személyes tapasztalatait a youtube videóban, hátha Önnek is segít a döntésben!

 

 

barsony.hu - Prospektus
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek