25 ÉVE MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Izomstimulációs kezelés a még formásabb alakért!

Az Ultratone kezelés ingeráram segítségével passzív izom-összehúzódásokat generál, amely stimulálja a kötőszöveteket. Ennek köszönhetően:
-  javul az anyagcsere és ezáltal fokozódik a szervezet méregtelenítése, 
- a cellulit tünetei mérséklődnek,
- fokozódik a szövet regenerációja, az izmok tónusosabbá válnak.

Az angliai székhelyű Ultratone cég a bio-izomstimulácó első számú szakértője és egyben legnagyobb gyártója is. Az Ultratone termékfeljelsztésben résztvevő szakemberek folyamatosan konzultálnak a világ vezető orvosi klinikáival, valamint a felhasználókkal. Az Ultratone termékek tudása és megbízhatósága több mint 50 év gyártói tapasztalatnak és több mint nyolcmillió elkészített berendeznésnek köszönhető.

Az Ultratone berendezések trófikus jelformákkal dolgoznak. Ezek a szabadalmaztatott, kizárólag az Ultratone berendezésekben megtalálható jelformák, messze túlmutatnak a hagyományos izomstimulátorok technológiáján.

Mivel a berendezések által a szervezet felé kibocsátott jelek testazonosak - ez azt jelenti, hogy az Ultratone berendezések kizárólag olyan hullámformákkal dolgoznak, amelyek az emberi agy funkcionális agyi bioelektromos-jeleinek hű másai -, a kezelés egyedülállóan komfortos, nincs kellemetlen érzés.

Az Ultratone izomstimulációs kezelés kiválóan kiegészíti és támogatja a VelaShape és az UltraContour alakformáló kezelések hatásait.

Az Ultratone izomstimulációs kezeléssel az elektródáknak köszönhetően:
- átmozgathatjuk izmainkat
A teljes test átmozgatása segíti az izmok és az izületek vérellátásának növelését, az anyagcsere felgyorsítását.
- stimulálhatjuk a nyirokkeringést 
A nyirokrendszer felelős a sejtanyagcsere melléktermékeinek eltávolításáért az immunrendszer szabályozásában. Ahol a nyirok áramlása lelassul, ott a bőr fakónak tűnik, a méreganyagok pedig koncentrálódnak. Gyakran ödémás is lesz ez a terület. Mivel a nyirok a gravitációval szemben mozog, gyakori az a jelenség, amikor a nyirokrendszer egy helyen bedugul, helyi vérbőséget idézve elő, és csúnya ödémás lesz a lábunk, combunk, csípőnk, hasunk és karunk. A nyirokkeringés gyorsításával elérhetjük, hogy ne pangjon bennünk a nyirokfolyadék, ezzel pedig a narancsbőr tüneteit is mérsékelhetjük és fent említett ödémát is elkerülhetjük.
- mérsékelhetjük a narancsbőr tüneteit.

A kezelés az izomzatra, a zsírrétegre és a bőrre egyaránt hat. A felhelyezett elektródákon keresztül ingeráram segítségével passzív izom-összehúzódásokat hozunk létre, ezek az izom-összehúzódások élénkítik a keringést: mind a vérkeringést, mind a nyirokkeringést. Az Ultratone rendszerek lényege, hogy az adott kezelési területen kívülről ható biostimulációs kezelés és az ezzel egyidőben bioenergetikai alapon működő, a szervezet belső rendszereit stimuláló, energetizáló kezelési módszerek együttes hatásmechanizmusa  fantasztikus és hosszú távú eredményeket biztosítanakAz Ultraton testkezelés végzésére alkalmas készülék, 40 elektródájával, több mint  150.000 gyári felhasználói programjával komplett alakformálásra, méretcsökkentésre, salaktalanításra, cellulit kezelésre, izomzat fejlesztésre, sport és tréning célokra, terápiára és rehabilitációra egyaránt alkalmas.

Kinek ajánlott?

A kezelés alkalmazhatóakár önálló alakformáló módszerként is, de leggyakrabban kombinálva ajánljuk az UltraContour és a VelaShape kezelések kigészítőjeként.
A kezelés kúraszerűen ajánlott.  Megfelelő életmód és táplálkozás mellett  körfogat-csökkenés is bekövetkezhet.

barsony.hu - Prospektus
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek