A karcsúsító ultrahang 2.rész

Dr. Horváth Zsuzsanna beszél az UltraContour kezelés eredményeiről

  • A kezelés második felében kerül sor az ultrahangos nyirokmasszázsra. Rugalmas gumiszalagokkal, piskóta alakú kezelőfejeket rögzítenek az adott területre. A páciens melegséget, kis bizsergést érezhet. A felszabadult zsírsavak a nyirokrendszer közvetítésével a májba jutnak. A máj átalakítja ezeket, hasonlóan a táplálékkal felvett zsírokhoz.

A Bársony Klinikán orvosi vizsgálattal kezdődik a kúra. A klinikán nemcsak az érdeklődők egészségi állapotát mérik fel, hanem a kezelés várható eredményeit is. Az őszinteség itt alapelv. Nem kecsegtetik fogyással például a túlsúlyosokat, és nem ígérnek teljes alkatváltás azoknak, akik hastól a combig mindenütt le akarnak faragni magukból. Dr. Horváth Zsuzsa azt is elmondta, miért:
„Egy héten csak egy kezelés adhatunk, meghatározott „lövésszámmal", vagyis meghatározott energia mennyiséget juttathatunk be a zsírszövetekbe. Ezt túllépni nem szabad! Ha valaki extrém módon túlsúlyos, az eredmény nem lesz látványos. Ugyanez történik, ha a páciens egyszerre több helyre kéri a kezelést. Nagyobb területre kell elosztani a belövések számát, így mindenütt csak kisebb hatás várható. Ha viszont van némi „úszógumi" a csípőjén, vagy két „zsemle" a hasán, és csak erre koncentrálunk, imponáló lesz a változás."

Az elmúlt időszakban a Bársony Klinikán a húszévesektől a hetven évesekig sokan kipróbálták - sikerrel - az új alakformálást. A kezelés eredményessége szempontjából azonban az ideális felső korhatár az 55 év.
A kevésbé kisportoltak előnyben! A puhább szövetekkel könnyebb a dolga az ultrahangnak.
A megcélzott területek: has, csípő, comb. Ráadásként az ultrahangos nyirokmasszázs hatására a narancsbőr is szépen rendeződik.
S hogy mennyire tartós az UltraContour eredménye? Annyira, amennyire képesek vagyunk odafigyelni az étkezéseinkre, a megfelelő mozgásra, nem növeljük a testsúlyunkat, hogy ne növesszünk újabb zsírpárnákat.

Kiknek ajánlják?

Enyhén és közepesen súlyos nőknek és férfiaknak - Azoknak, akik nem tudnak megszabadulni a hason, combon, csípőn megjelenő zsírpárnáktól - Akik gyorsan, fájdalommentesen, tartós eredményt szeretnének elérni.

ULTRACONTOUR DIÓHÉJBAN:

  • fókuszált ultrahangos kezelés két lépésben
  • a beavatkozás hatására a szervezet saját maga végzi el a zsírok lebontását
  • a kezelt terület térfogata látványosan kisebb lesz
  • hosszan tartó eredmény, a zsírsejtek száma tartósan csökken
  • nincs fájdalom, műtéti kockázat, mellékhatás
  • nincs lábadozási időszak, kényelmetlen utóhatás
  • 4-6 alkalom, hetente egyszer 45 perc
  • a Bársony Orvos Esztétika orvosi garanciája

A fókuszált ultrahang pontosan dolgozik, csak a megcélzott területeken fejti ki hatását anélkül, hogy a környező szöveteket, ereket, idegeket érintené.

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek