25 ÉVE MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

"A lézeres szőrtelenítés szabadságot adott!"

- Ruzsa Norinával beszélgettünk.

Az eltelt év a lelassulásról szólt, körülötted mégis inkább felpörögtek az események: folyamatosan növekszik a @norinaround utazós Instagram oldalad, GLAMOUR Nagykövet lettél, mindemellett más márkák Instagram oldalát is kezeled és a háttérből infl uenszer kampányokat is menedzselsz.

Ez így igaz. Három év után otthagytam a nyolcórás állásomat, mert már nem tudtam mindenhol 100%-osan helytállni és döntéshelyzetbe kényszerültem. Volt bennem egy kis félsz a lépéssel kapcsolatban, de minden a lehető legjobban alakult onnantól kezdve, hogy teljes erővel a saját vállalkozásaim építésére összpontosítottam.

Ruzsa NorinaHa az ember ránéz a képeidre, óhatatlanul a szabadság jut eszébe: olyan, mintha téged semmi nem tudna visszatartani attól, hogy utazz. Mi a titkod?

Mindig alkalmazkodom az adott körülményekhez. Ha az ember nyitott szemmel jár és rugalmas, akkor szuper akciókat, last-minute utakat lehet kifogni. Tavaly pedig a belföldi utazásra helyeztem a hangsúlyt és rájöttem, mennyi fantasztikus felfedezésre váró hely van itthon!

Gyönyörű fotókat posztolsz. Hogy vagy mindig kameraképes az utazások során?

Tudatosan csomagolok: igyekszem olyan ruhákat magammal vinni, amiknek nem gyűrődik az anyaga. A sminkelés és a hajápolás nem jelent különösebb kihívást - ezeket nem is bonyolítom túl. Nemrég pedig a lézeres szőrtelenítés mellett döntöttem, hogy soha többé ne kelljen szőrtüszőgyulladás, kipirosodás, vagy az újra megjelenő szőrszálak miatt aggódnom. Imádom a mediterrán térséget, ahol a nyári ruhák mellett a fürdőruha is gyakran előkerül - ehhez pedig ez a kezelés szabadságot adott, hiszen egyetlen spontán élményről sem kell lemondanom. Utólag nem is értem, miért nem szántam rá magam hamarabb...  

Miért a Bársonyt választottad?

Igazából nem volt kérdés, kit válasszak, mert a Bársony szolgáltatásai magasan kiemelkednek a piacon. Hamar eljutottak hozzám az információik és mindig csak pozitív visszajelzéseket hallottam róluk. A pozitív visszajelzések sorát most már én is bővíthetem: profi k, készségesek, kedvesek és nagyon rugalmasak

barsony.hu - Prospektus
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek