25 ÉVE MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Miért jó a hyaluronsav?

FANTASZTIKUSAN HIDRATÁL, ERŐSÍTI A BŐR TERMÉSZETES VÉDŐRÉTEGÉT!

Ne felejtsd! Ha odafigyelsz a bőrödre és megfelelőképpen ápolod, kezelteted, nagyon szép eredményeket lehet elérni!

A hyaluronsav igazi „csodaszer”! A bőrben természetesen termelődik és nagyon fontos szerepet játszik a bőr hidratálásában. Rendkívüli módon képes fokozni a bőr nedvességmegtartó erejét.

A kollagén és az elasztin mellett a hyaluronsav az egyik fő alkotóeleme a kötőszövetnek. A testünkben természetesen is előfordul, termelődése viszont a kor előrehaladtával sajnos egyre csökken, ilyenkor megjelennek a bőröregedés látható jelei, a teltség, rugalmasság, puhaság elvesztése, és persze a ráncok.

A leglátványosabb eredményt a bőröregedés látható jeleire a hialuronsavas ráncfeltöltéssel tudjuk elérni, de a hialuronsav bizonyos változatainak fontos szerepe van bőrápolási termékként, vagy ezek összetevőjeként is. Elősegítheti a bőr hidratálását és ezáltal üdébbé, teltebbé, frissebbé teszi a bőrt. A hyaluront használhatod önmagában is szérumként, de akár a nappali hidratálód kiegészítőjeként.

Bársony Hyaluron IntensiveA hyaluronsav minden bőrtípusra pozitív hatással van, de kifejezetten ajánlható száraz, vízhiányos bőr esetén, illetve már 25-30 éves kortól, amikor már megjelenhetnek a bőrön az első apró ráncok. A fiatalkorban kezdett tudatos bőrápolás és a megelőző arckezelések segíthetnek a bőröregedés jeleinek késleltetésében.

A hyaluron a erősíti a bőr természetes védőrétegét, gyulladáscsökkentő hatású, antioxidánsként is működik, azaz segít a bőröregedést okozó szabadgyökökkel harcolni.

Tudtad, hogy a táplálkozásoddal is segítheted a hyaluronsav szinted megóvását?

A hyaluronsav kiváló forrása a hús- és a csontleves, a kocsonya, de a citrusfélék, a káposzta, a vörös gyümölcsök, az édesburgonya, a banán, sőt a vörösbor is nagy mennyiségben tartalmaz hialuronsavat.

 

barsony.hu - Prospektus
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek