25 ÉVE MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

A szépségkirálynő titkos alakformáló fegyvere

Rákosi Annamária Velashape kezelésenRákosi Annamária a VelaShape kezeléssel tartja fitten magát.

Rákosi Annamária Szépségkirálynő számára mindig is fontos volt az egészséges életmód és a mozgás, ám mióta az ország legszebb nőjévé választották, különösképpen odafigyel alakjára.

„Bár rendszeresen mozgok és próbálok ügyelni arra is, hogy mit eszem, a tél folyamán a vizsgaidőszak, és egyéb egyetemi elfoglaltságaim következtében sajnos nem mindig volt annyi időm magamra, amennyit szerettem volna, és ennek a következményeit most érzem és látom is. Így amellett, hogy én magam is mindent megteszek azért, hogy újra tökéletes formában legyek, a VelaShape kezelés óriási segítséget jelent számomra, hogy megszabaduljak attól a pici plusztól, valamint feszesebbé, egészségesebbé varázsoljam bőrömet, méghozzá fájdalom és mellékhatások nélkül.

Korábban számos módszert kipróbáltam, amelyektől azt reméltem, hogy tartósan segítenek majd megőrizni alakom, illetve egészségesen és fitten tartanak, ám legtöbbször csalódnom kellett, mivel a különböző kezelések, vagy tisztítókúrák eredményei csupán rövid ideig tartottak. Számomra nem is igazán a fogyás az elsődleges cél, hanem, az, hogy egészségem megőrizzem, fitten tartsam szervezetem. Erre pedig ez az eljárás tökéletesen alkalmas, mivel számos jótékony hatása mellett hatékonyan távolítja el szervezetemből a felhalmozódott méreganyagokat természetes módon, jótékony fényenergia, vákuum és kellemes masszázs révén ”- meséli a Szépségkirálynő.

A teljes cikket elolvashatja itt.

 

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek