25 ÉVE MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Tetoválás eltávolítás lézerrel? Igen, lehetséges!

A lézeres tetoválás eltávolítás nem új technológia, melyet az orvos-esztétikai klinikákon gyakran alkalmaznak. Ahhoz azonban, hogy biztonságban érezhessük magunkat mindenképpen gyakorlott szakorvost kell választanunk, aki a megfelelő lézerrel dolgozik.

A tetoválások eltüntetésére leginkább alkalmas berendezés a Q-kapcsolt Nd:YAG lézerkészülék. A berendezés nagyon rövid fényimpulzusokat ad le, melyek energiája olyan gyorsan melegíti fel a festékszemcséket, hogy azok szinte anélkül esnek szét apró darabokra, hogy a környező bőr túlságosan felmelegedne, így kerülhető el a hegképződés is. A kezelést több alkalommal kell ismételni a kívánt eredmény elérése érdekében.

Ha kíméletes megoldást keres, ami nem jár hegképződéssel, jöjjön el egy konzultációra, ahol a tetoválás megtekintését követően részletes kezelési tervet készítünk.
Rosszul sikerült vagy megunt kozmetikai tetoválás eltávolítására is alkalmas a lézeres kezelés. Klinikánkat gyakran keresik fel azok a páciensek, akik a korábbi tetoválás formáját szeretnék megváltoztatni vagy a tetoválás frissítése előtt szeretnék a már kopotabb tetoválás festékanyagát eltávolítani és csak ezután tetováltatni ismét.

A Q-kapcsolt Nd:YAG lézerkészülék ebben az esetben is biztonságos és heg nélküli gyógyulást biztosít. A tetoválás eltávolítása több lépésben, több kezelés alkalmával lehetséges. A lézersugár először a felszíni festékrétegen fejti ki hatását és körülbelül három hét várakozási idő elteltével keződik el a halványodás. Ezt követően kerülhet sor az újabb kezelésre, amikor mélyebbre hatol a lézer, majd újra pár hét alatt szívódik fel az ekkor kezelt festékmennyiség.

A beavatkozásokat addig szükséges ismételni, míg a festék teljesen el nem tűnik a bőrből. A kezeléssorozat alatt a tetoválás egyre világosabbá válik, majd fokozatosan eltűnik, elhalványul.

barsony.hu - Prospektus
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek