A férfi és a szőrtelenítés...

Férfifronton is az ápolt a divat, egy modern férfi, nem lehet szőrös!

A gyantázás, lézerezés, feltöltés és más szépészeti beavatkozások kellemetlenségeit, költségeit újabban egyre több férfi vállalja. A pár ezer forintos karbantartásoktól a százezrekbe kerülő tartósabb variációkig, ki-ki pénztárcája és vérmérséklete szerint válogat. Az erősebb nem ezekre a praktikákra általában csak titokban, halkan mond igent.  

Legfeljebb arctisztításra vállalkozott hajdan egy magára igényes férfiú, ma már a szépségklinikák pácienseinek 30-35 százaléka a körükből kerül ki. A társadalmi álszemérem számlájára írható, hogy ezt titkolni illik, talán önmaguk előtt is restellik. Nem is kell minden intimitást a külvilág orrára kötni, ám önmagunkat nem lenne szabad becsapni. Kortól, nemtől függetlenül: bizonyos kényelmi és esztétikai beavatkozások nélkül a nagytöbbség számára lehetetlen a kényelmes és esztétikus lét! Az új technológiáknak köszönhetően az időben ébredők, a megfelelő szakemberhez fordulók sokat javíthatnak életminőségükön, a korosabbak éveket, évtizedeket is letagadhatnak. Bizonyos módszerek kisimítják a szmogtól, cigarettától, stressztől vagy alkoholtól megviselt arcot. Már alig lehet olyat kérni, amit konzervatív kezeléssel ne lehetne megoldani, akár 5-10 évre megállítható vagy visszaforgatható az idő kereke. És aki időt nyer, lehetőségeket nyerhet, hiszen olyan gyorsan fejlődik a tudomány!

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek