Pasik górcső alatt!

Mitől lesz ápolt egy pasi?

Mi, nők már tudjuk jól, hogy a szőrös nem elegáns, sőt bizonyos testrészeken tilos. Mennyire tudják ezt a férfiak?  Mi a helyzet férfifronton?

Ízlések és pofonok, szokták mondani. Vannak nők, aki szeretik, sőt férfiasnak találják, de a legtöbben inkább csak elfogadják a mindenhol szőrős férfitestet.
Nem kell ennek, így lennie!  Manapság a férfifronton is az ápolt a divat, és bizony az ápoltságba beletartozik a szőrzet karban tartása is. Ha úgy látjuk, hogy párunk nem áll éppen a helyzet magaslatán, akkor rajta, vegyük kezünkbe az irányítást! Lássuk el néhány hasznos tanáccsal, hogy tisztába legyen, mit kell tennie ahhoz, hogy ápolt, vonzó külsejével kedvünkben járhasson. Vértezzük fel magunkat a szükséges ismeretekkel és győzzük meg kedvesünket, hogy neki is az lesz a legjobb, ami nekünk tetszik.

Íme néhány tipp, amire jó, ha odafigyel az erősebbik nem is.

  • A kar, vádli, mellkas egyáltalán ne vagy csak módjával legyen szőrös!
  • A hónalj legyen teljesen szőrtelen, a nagy hónaljcsimbók nem túl esztétikus!
  • A bundás váll és hát szinte biztos, hogy kevés nőnek vonzó.

Szerencsére eltűnőben van az a társadalmi álszemérem, ami nőiesnek tartja azt, ha egy férfi nagyobb gondot fordít külsejére, mint az korábban megszokott volt. Nem baj, ha az after shave és a tusfürdő mellett más férfi kozmetikumok is helyet kapnak a fürdőszobában. Ma már nem tekinthető a gyengeség jelének az ápoltság, a jó megjelenés, sőt! Nem kell titkolni, restelkedni a férfiaknak, ha betérnek egy kozmetikushoz, vagy egy szépség klinika szolgáltatásait veszik igénybe.

A hezitáló pasiknak is megnyugtató lehet, hogy napjainkban egyes testtájak szőrtelenítése már nem csak a fiatalok körében terjed, a középkorú férfiak közül is egyre többen szabadulnak meg szőrzetüktől. Gondoljunk a sportolókra, például a focisták, akik esztétikai és kényelmi okok miatt szabadulnak meg hónaljszőrzetüktől, vagy a kerékpárosok, akik a teljesítmény fokozása miatt szőrtelenítik vádlijukat. A birkózóknál is praktikus okai vannak a szőrtelenségnek, de az izzadás mérséklése bárkinek elég indok lehet. Nem feledjük azt sem, hogy a szépen kidolgozott izomzat szőrtelenül sokkal jobban mutat.

Mivel? Hogyan?

A férfi szőrtelenítő módszerek választéka éppolyan széles, mint a hölgyeké. A legegyszerűbben elérhető és egyben a legelterjedtebb a borotva, aminek azonban számos hátulütője van. A férfi bőr gyakran érzékeny, a szőrzet viszont erős, így nagyon gyakori a kellemetlen bőrirritáció. Ráadásul az eredmény is átmeneti, gyorsan nő vissza az erős szőrzet. A gyanta bár kicsit tartósabb hatást nyújt, az érzékeny bőrre nem a legmegfelelőbb módszer. Ráadásul a művelet fájdalommal jár, ami lehet, hogy egyből eltántorítja még a vállalkozóbb kedvű pasasokat is.

Az ideális megoldás lehet a tartós, fájdalomtól és mellékhatásoktól mentes lézeres szőrtelenítés. Előnye, hogy hosszútávon időt és pénzt takaríthatunk meg. A végleges lézeres szőrtelenítés a szőrtelenítési eljárások legkorszerűbb és legkényelmesebb módja.

 Aki egyszer megtapasztalja a szőrtelen bőr érzését, az garantáltan rászokik.

 

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek