A lézeres varázslat...

Szemétbe a borotvával?

A szőrtelenítés a testszag csökkentésének, valamint a gondozott megjelenésnek a része. Alkalmazása kötelező minden nőnek, de manapság már a férfiak sem zárkozhatnak el a kérdés elől.

Nézzük, milyen megoldási lehetőségek közül válogathatunk!

  • A borotválás egyszerű és olcsó módszer, de sok árnyoldala van. 2-4 naponta ismételni kell, erősíti a szőrszálakat, és a felhámot sértő beavatkozás miatt begyulladhatnak a szőrtüszők.
  • Gyantázni, gyantáztatni csupán két-három hetente kell, a művelet ritkítja a szőrtüszőket is, viszont kellemetlen és gyakran kifejezetten fájdalmas. Az eljárás során sérülhet a bőr felhámja, az erős szőrzetűeknél gyulladást okozhat.
  • A szőrtelenítő, illetve a szálak növekedését gátló krémek használata egyszerű, fájdalommentes, de az alkalmazott szerek kellemetlen szagúak, drágák, és mivel gyakran kell ismételni, sok az idő- és költségráfordítás.
  • A házi használatra kifejlesztett modern, elektromos epilátorok 2-4 hétre is eltüntetik a szőrszálakat, csakhogy a művelet fájdalmas, és nem ritkán befelé forduló szőrszál, gyulladt szőrtüsző marad utána.
  • A szemöldökcsipesszel legfeljebb az arcon, fülben, orrban növő szőrszálak vadászhatóak le, de a kellemetlenség és az alacsony hatékonyság mellett itt is általános a bőrirritáció.
  • végleges lézeres szőrtelenítés gyorsan, egyszerűen és hatékonyan állítja le a szőrtüszők működését. Ez ma a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb szőrtelenítő eljárás!

A legolcsóbb szőrtelenítési mód is évi több tízezer forint és havi sok óra ráfordítás, vesződség, fájdalom. Nem lehet véletlen, hogy újabban nem csak a módosak, de a szerény körülmények közt élők közül is egyre többen áldoznak a lézeres epilálásra: az ár-értékarány itt a legkedvezőbb.                   

 

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek