Utolsó figyelmeztetés: Kész! Rajt! Esküvő! 2.rész

Egy menyasszony naplójából

A Bársony Klinikán Horváth doktornő nagyon kedvesen fogadott, majd megnyugtatott, hogy azért nem olyan nagy a vész, de kétségtelenül érdemes kicsit formálódnom, és az egészségem érdekében is megszabadulni a zsírpárnáktól. Azt javasolta, ha gyors eredményt szeretnék, akkor egy turbó zsírbontó-alakformáló-feszesítő programon vegyek részt. A szakasszisztens elvégezte a testösszetételem analízisét, melyből kiderült, hogy bár testtömeg indexem normális (22,2 kg/m2), derekam és csípőm aránya az ideális fölé csúszott. A készülék szerint az ideális alkat eléréséhez 2,5 kg zsírtól kell megszabadulnom, ezzel együtt 0,4 kg tiszta izmot építenem. Ehhez jött az én plusz kívánságom: további mínusz három kiló fogyás, és mínusz 4-5 centi, na meg persze lapos has és feszes karok.

A vizsgálatot követően alapos testkerület méricskélés következett, majd az elvárásaimnak megfelelően összeállították a rám szabott alakformáló programot. A nagy kihíváshoz kitartást és együttműködést kértek, mivel innentől kezdve két héten át minden nap kezelésen vettem részt.

Azt kérték, tartsak okos diétát, követve táplálkozási javaslataikat. Az alapszabályok: kizárólag alacsony kalóriatartalmú, rost dús ételek fogyasztása napi három-ötszöri étkezésre elosztva, megnövelt folyadékbevitel és lehetőség szerint heti három alkalommal aktív testmozgás. Elszántságom és vágyaim segítettek ezt betartani, igyekeztem életmódommal hozzájárulni a kúra sikerességéhez. A kezeléssorozat alatt az általam megjelölt problémás területeket, a has-csípő részt és felkart támadták különféle gépi és hatóanyagos kezelésekkel. Területtől függően zsírbontás, izomtónus fokozás, mélyzsír égetés, méregtelenítés, bőrfeszesítés és nyirokkeringés stimulálás történt, naponta 2-4 kezeléstípus is szerepelt a programomban.

A kicsit fárasztó, időigényes kezeléssorozat nem várt eredményeket produkált súlyvesztésben és centiméterekben egyaránt. Az álomruha pedig úgy állt rajtam az utolsó ruhapróbán, mintha rám öntötték volna! Őszinte és magabiztos mosollyal nézek jövő hét végén az esküvői fotós kamerájába!

Eredményeim számokban

Induláskor

16 nap után

Súly/kg

56,9

51,5

Derékbőség/cm

72

66

Csípőbőség/cm

92

90

Felkar kerület/cm

30

28

Derék-csípő arány

0,86

0,78

Testzsír százalék

26,3

22,8

Testzsír tömeg/kg

15

12,5

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek