Bársony ajánlórendszerIsmerje meg Ajánlórendszerünk működését!

Ha elégedett kezeléseinkkel, ossza meg jó tapasztalatait ismerőseivel, barátaival, családjával!

Így ők kedvezőbben vehetnek részt a kezelést megelőző vizsgálaton, Ön pedig értékes Szépségpontokkal gazdagodik.

Nézzünk egy példát, mit is jelent ez pontosan!

Részt vettem a Bársony Orvos-Esztétika kezelésén és elégedett vagyok az eredménnyel. A tapasztalt hatás megfelel az elvárásaimnak, ezért ajánlom a Bársony kezeléseit a barátnőmnek.

 

 

 

Kitöltöm a Bársonyban kapott, kedvezményre jogosító Ajánló Kártyát és átadom a barátnőmnek.

 

 

 

A barátnőm elmegy a Bársony klinikára egy lábszár lézeres szőrtelenítő kezelésre. Az Ajánlókártyát átadva kedvezőbb áron veheti igénybe a szakorvosi vizsgálatot, 2.000 Ft helyett 1.000 Ft-ért, a tesztkezelés pedig ingyenesen történik.

 

 

 

A lábszár végleges szőrtelenítéséért fizetett 54.000 Ft után nekem 27.000 Bársony Szépségpont jár, amit felhasználhatok akár bikinivonal lézeres szőrtelenítésére!

 

 

 

MINDENKINEK MEGÉRI A JÓ TAPASZTALATOT MEGOSZTANI!

Végleges lézeres szőrtelenítő kezelés esetén:

Minden nem szőrtelenítő esztétikai kezelés esetén:

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek