További részletek az intimlézeres kezelésről

A CO2RE INTIMA kezelés egy olyan problémára nyújt megoldást, mely minden 3. nő életében gondot okoz. Akár már a szülés után jelentkezhetnek különböző nőgyógyászati problémák: hüvelyszárazság, hüvelytágulás, inkontinencia, méhsüllyedés. Ezek a tünetek nem csak a mindennapokat nehezítik meg, de a párkapcsolatokban a szexuális együttlétek során is komoly nehézségeket okozhatnak. A kor előrehaladtával a helyzet csak súlyosbodik: egy tüsszentés, egy köhögés, de akár nevetés közben is felerősödhetnek a vizelettartási zavarok. Sok nőnél ez társadalmi elszigeteltséghez is vezethet, hiszen a nők gyakran inkább nem mennek társaságba csak hogy elkerüljék a kellemetlen helyzeteket.

Miért következnek be a nőgyógyászati változások?

Az egészséges szeméremtest, a hüvelybemenet és a hüvely körüli kötőszövet kollagénállománya vizet köt meg, így őrzi meg rugalmasságát. Ha a szövetek meglazulnak, például magas fizikai terhelés vagy szülés hatására, az inkontinencia zavarokat idézhet elő. Azonban az idő múlásával a szövetek vízmegkötő képessége természetes módon is csökken, így a kisajkak és a hüvely szövetei is veszítenek rugalmasságukból. Az elvékonyodó hüvelyfal petyhüdtté válik, s hólyagsérv alakul ki. Ennek kezelésére korábban fájdalmas műtéti beavatkozások jelentették a megoldást. A gyógyulási idő 3-5 nap. Amikor varratszedésre kerül sor, ezt követően a lábadozás még 5 hét.

Miért jobb a CO2RE INTIMA kezelés?

A CO2RE INTIMA kezelés a világ elsőszámú lézergyártó cég lézerével segít felülkerekedni a nőket érintő intimproblémákon. A mindössze 20 perces kezelés során nem kell tartani a fájdalomtól, hiszen a beavatkozást egy egyszerhasználatos lézerfej végzi, ami fototermikus, invazív módszerrel képes regenerálni a hámszöveteket. Az eljárás lényege, hogy a lézersugár termikus hatása stimulálja a hüvelyfalban lévő kollagén újrarendeződését. Így a kollagéntermelés fokozása segít megerősíteni a hólyagalap és a hüvelycsatorna szöveteit. A kezelés során elérhető a hüvelyfal vastagságának és rugalmasságának növelése, ezáltal a hüvely fiatalítása. Összesen 3 kezelésre van szükség, s a hatás már az első beavatkozás után érezhető. Az első kezelés után 1 héttel a páciensek jelentős javulásról, majd kisebb visszarendeződésről számoltak be, de ez teljesen természetes. Ezután folyamatos javulás következik. A második kezelést minél korábban, 3 héttel később érdemes elvégezni, s a 3. kezelést a 3. hónapra ajánlott ütemezi, de bizonyos esetekben ez később, akár félév, egy év elteltével is történhet. A kezelések után 3 napig a kádfürdőzés nem javasolt, ám a 3. nap leteltével nyugodtan szervezzen fürdős programot.

A kezelés feltételei:

A kezelést minden esetben megelőzi egy konzultáció, amikor részletesen átbeszélik a kezelés lefolyását. A kezelést úgy kell ütemezni, hogy az ne ütközzön a havi ciklussal, mivel a menstruáció időszakában nem lehet elvégezni.

Mire számíthat a kezelés után?

A kezelés után érezhetően megfiatalodik. Szexuális együttlétei során felszabadultabbá válhat, megszűnnek az inkontinencia zavarok, s életét stressz- és szorongásmentesen élheti tovább. Az esetek 90%-ban pácienseink tünetmentesek lesznek.

Bodnár Évát,
a Bársony Orvos-Esztétika
igazgatóját kérdeztük
a lézeres intimkezelésről

Bodnár Éva

Kattintson a részletekért >>


CO2RE INTIMA frakcionált intimlézer

További információk >>

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek