Első díjat nyert a Bársony

Első helyen a Bársony, köszönjük a bizalmat!

 

2017. december 11-én immár 16. alkalommal adták át a JOY PRIX DE BEAUTÉ szépség díjakat. A presztízsértékű versenyen a legkiválóbb termékeket és szolgáltatásokat díjazták, olvasói szavazatok és egy szakmai zsűri segítségével.

Idén először egy új kategória is bevezetésre került, a SZÉPÉSZETI BEAVATKOZÁSOK kategóriája.

Óriási öröm ért bennünket, hiszen a Bársony lézeres szőrtelenítő kezelése a JOY PRIX DE BEAUTÉ 2017 szépészeti beavatkozások kategóriában az első helyen végzett! Köszönjük a támogatást és a bizalmat!

Ha többet szeretne tudni lézeres szőrtelenítő kezelésünkről, kattintson ide: http://www.barsony.hu/vegleges-lezeres-szortelenites

 

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek