Bertók Fruzsina az új Glamour nagykövet

Nagyon örülünk, hogy Glamour nagykövetként a Bársony Orvos-Esztétikát is képviselni fogod. Szeretnénk bemutatni téged a Bársony követőinek is.  Igazi mai nő vagy, aki dolgozik, tanul, és mellette odafigyel önmagára is.

Köszönöm a lehetőséget, részemről az öröm, hogy képviselhetem a Bársony Orvos- Esztétikát. Valójában mindent elárultál, úgy élem a hétköznapjaimat, mint bármely másik nő. Teljes állásban, napi 8 órában dolgozom irodai környezetben. A jelenlegi tanulmányaim kapcsolódnak a munkámhoz. Szerkesztőként tevékenykedem és emelett a TV2 akadémia végzős műsorvezető hallgatója vagyok. Korábbi végzettségem alapján testnevelő- úszás edző vagyok, éppen ezért fontos számomra az egészségmegőrzés. Ép testben ép lélek.

Aki rád keres az interneten láthatja, hogy a 2016-os Miss Universe Hungary döntőjében is voltál.

A Miss Universe számomra meghozta a legnagyobb nyereményt, hálás vagyok, hogy a verseny révén elkezdhettem a csatorna akadémiáját. Szerintem egy ilyen verseny jó kihívás és érdem, ha tudjuk hogyan szeretnénk kamatoztatni. Számomra az elő showban való szereplés volt a legnagyobb kihívás és a suli megnyerése volt az igazi cél, nem a korona, persze az is jól jött volna.

A szépség relatív. Sokkal inkább meghatározónak tartom, ha valaki ki van békülve önmagával, ez az, ami magabiztos megjelenést kölcsönöz.

Sok mindennel foglalkozol, mégis újabb kihívásokat keresel, ilyen a Glamour nagykövet lehetőség is. Miért érdemes követni téged és olvasni a posztjaidat, miben lesz ez esetleg más?

A Glamour nagykövetség életem első olyan kihívása/ hivatása, amelybe bevonok másokat is és szeretném, ha informatív bejegyzésekkel segíteném a követők érdeklődését, tájékozódását az adott témáról. Minden ember más, viszont az én bőrömön keresztül talán hasonló problémák megoldásáról értesülhetnek a követők.

Tervezted már korábban is, hogy kipróbálod valamelyik kezelésünket?

Az első dolog volt, hogy összeírtam mik azok az esztétikailag zavaró tényezők, amelyeken a Bársony Orvos-Esztétika segíteni tud és melyek azok a dilemmáim, amelyekre megnyugtatást keresek.

  1. szőrbenövés
  2. értágulatok
  3. heg eltávolítás

A benőtt szőrszálakkal régóta vannak problémáim. Felkerestem már végleges szőrtelenítő szalont, de nem éreztem biztonságosnak a környezetet így nem mertem belevágni a kezelésbe. Elém tettek egy két oldalas kockázattokról szóló papírt, amiról, ha részleteibe menően kérdeztem csak átlagos választ kaptam az ott dolgozóktól. Merőben más hatást keltett már elsőre a Bársony, ahol egy orvossal tudok konzultálni a kockázatokról és az aggodalmaimról a kezeléssel kapcsolatban.

Nemrég férjhez is mentél. Mit gondolsz arról, hogy a mai világban egy nőnek egyszerre több szerepben is helyt kell állnia?

Természetes számomra, hogy férjnél vagyok. Nem is tudnám elképzelni máshogy az életem, talán azért is mivel egész életemben a szüleim mintája volt előttem, akik házasságban, nagy családot nevelve főállásban dolgoznak és remek szülők, szakemberek, házastársak. :) Nekem a szüleim a jó példa és most, hogy erre az útra léptem érzem is, hogy érdemes követni a mintát. Ugyan nem könnyű, hiszen mint egy munkahely, a párkapcsolat is ár olyan tényezőkkel, amikor már nem csak saját magamra kell gondolnom. Mindemellett azonban sokkal könnyebb is, hiszen, ha az ember nyugodt környezetben építi a hosszútávú céljait, akkor együtt könnyebb leküzdeni az út közben elénk kerülő akadályokat is. 

5 kérdés - 5 válasz

1. Kimész smink nélkül az utcára?

 Igen, egy héten többször is.

2. Mi a napi bőrápolási rutinod?

Reggel arc permettel kezdem a frissítést és hidratáló krémet teszek fel. Este alapos arcmosás után szemkörnyék ápolót és zsírosabb krémet használok lefekvéshez.

3. Mit csinálsz szabadidődben?

Férjemmel randizom, tornázom, a barátnőimmel találkozom.

4. Van valamilyen háziállatod?

Nincs, de ha kertes házba fogok élni biztosan lesz.

5. Mi a kedvenc ételed?

Paprikáskrumpli :)

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek