Interjú Kéri Kitty színésznővel 1.rész

Kéry Kitty színésznő egy filmszerep kedvéért kezdte el az alakformáló-zsírbontó kezeléssorozatunkat. Tapasztalatait a TV2 2 testŐr műsorában mondta el.

2 testŐr: Úgy tudtam, te bármit ehetsz, nagyon szereted a mexikói és az olasz konyhát, nem jársz edzőterembe, nem sportolsz, mégsem hízol, és nem ráncosodsz. Most mégis egy alakformáló-zsírbontó kezelésen vagyunk. Mi történt?

Kéri Kitty: Szakmai oka van, egy filmfőszerep miatt vagyok itt. 20 napot kaptam, hogy 6 kilótól megszabaduljak.

2 testŐr: Hányadik napnál és hányadik kilónál tartunk?

Kéri Kitty: Két és fél kilónál és még egy hetem van hátra. Ha ezt így folytatom, olyan könnyű leszek, mint egy pillangó. Ez is a film címe...Pillangók. Ez volt a nadrág, amiben először idejöttem, akkor dísznek raktam fel az övet, most meg már muszáj. A barátnőim is észrevették: „Hmm...mennyit fogytál, hogy fogytál?"

2 testŐr: Sok fogyasztókezeléssel foglalkoztunk már, ránézésre ez sem különbözik sokban a többitől. Van egy kis fejecske, amit húzogatunk a kritikus testrészen. Mégis miben más?

Bodnár Éva, Bársony Orvos-Esztétika, derma-esztétikai szakértő: A bőr alatti zsírszövetet célozzuk meg ezzel a fókuszált ultrahangos fejjel. A bőr alatt másfél centi mélyen az ultrahang szétbontja a zsírsejteket.  Ennek hatására folyékony zsírok, illetve zsírsejtmaradványok jönnek létre. A kezelés első fázisában tulajdonképpen ez történik, most Kitty zsírsejtjeit „bombázzuk”.

2 testŐr: Nem fáj a „bombázás"?

Kéri Kitty: Nem, megmondom őszintén, semmit nem érzek, kicsit gyanús is.

 

Kíváncsi rá, hogy folytatódik Kéri Kitty kezelése?

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek