Pályázat

Kedvezményezett neve: K-MED Orvosi és Üzemorvosi Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: „A K-Med Kft. technológiai fejlesztése”

A szerződött támogatás összege: 27.568.779 Ft

A támogatás mérteke (%-ban): 70%

A projekt tartalmának bemutatása: 

A projekt keretein belül gépparkunk fejlesztése volt a cél. Mivel cégünk Budapesten egyik legismertebb és legnagyobb múltra tekint vissza, egyben a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk a lézeres, fényterápiás, rádiófrekvenciás kezelések területén, így újabb eszközünkkel még professzionálisabb és még újabb szolgáltatásokat kívánunk folyamatosan elérni.  Ezzel a céllal kívánjuk fejleszteni a gépparkunkat, a pályázati forrás segítségével. Az új eszközökkel tudunk segíteni a pigmentációs zavarok kezelésében, a hegek elsimításában, éranyajegyek eltüntetésében, bőrnövedékek eltávolításában, a fokozott szőrnövekedés terápiás kezelésében. Minden páciensük számára egyéni kezelési tervet készítenek az orvosaink, hogy a legkisebb számú kezeléssel a legjobb eredményt érjék el. Ehhez figyelembe veszik az egyéni adottságokat, a bőr jellemzőit, minőségét.
A projekt egy komplex fejlesztést valósít meg vállalkozásunknál, melynek keretében az alábbi fejlesztéseket terveztük:

  • 1 db. CO2 lézer készülék beszerzése, 
  • 1 db. orvosi rádiófrekvenciás készülék beszerzése,
  • 1 db. orvosi lézer készülék beszerzése

A projekt eredményeként az alábbiakra nyílik lehetősége vállalkozásunknak: - új minőségű egészségügyi szolgáltatások nyújtása, - kapacitás növelés több már jelenleg is nyújtott szolgáltatás esetében, - minden munkavállalónkat meg tudjuk tartani - az árbevételünk el tudja érni 2020-ban a 2019-es évi 85-90 %-át, és 2021-ben pedig már a fejlesztés eredményeként a 2019-es évihez képest 4-5 %-al is növelni tudjuk az árbevételt.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.12.31.

Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01322

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek