25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Pályázat

Kedvezményezett neve: K-MED Orvosi és Üzemorvosi Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: „A K-Med Kft. technológiai fejlesztése”

A szerződött támogatás összege: 27.568.779 Ft

A támogatás mérteke (%-ban): 70%

A projekt tartalmának bemutatása: 

A projekt keretein belül gépparkunk fejlesztése volt a cél. Mivel cégünk Budapesten egyik legismertebb és legnagyobb múltra tekint vissza, egyben a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk a lézeres, fényterápiás, rádiófrekvenciás kezelések területén, így újabb eszközünkkel még professzionálisabb és még újabb szolgáltatásokat kívánunk folyamatosan elérni.  Ezzel a céllal kívánjuk fejleszteni a gépparkunkat, a pályázati forrás segítségével. Az új eszközökkel tudunk segíteni a pigmentációs zavarok kezelésében, a hegek elsimításában, éranyajegyek eltüntetésében, bőrnövedékek eltávolításában, a fokozott szőrnövekedés terápiás kezelésében. Minden páciensük számára egyéni kezelési tervet készítenek az orvosaink, hogy a legkisebb számú kezeléssel a legjobb eredményt érjék el. Ehhez figyelembe veszik az egyéni adottságokat, a bőr jellemzőit, minőségét.
A projekt egy komplex fejlesztést valósít meg vállalkozásunknál, melynek keretében az alábbi fejlesztéseket terveztük:

  • 1 db. CO2 lézer készülék beszerzése, 
  • 1 db. orvosi rádiófrekvenciás készülék beszerzése,
  • 1 db. orvosi lézer készülék beszerzése

A projekt eredményeként az alábbiakra nyílik lehetősége vállalkozásunknak: - új minőségű egészségügyi szolgáltatások nyújtása, - kapacitás növelés több már jelenleg is nyújtott szolgáltatás esetében, - minden munkavállalónkat meg tudjuk tartani - az árbevételünk el tudja érni 2020-ban a 2019-es évi 85-90 %-át, és 2021-ben pedig már a fejlesztés eredményeként a 2019-es évihez képest 4-5 %-al is növelni tudjuk az árbevételt.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.12.31.

Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01322

barsony.hu - Prospektus
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek