Syneron-Candela CO2RE Intima™ frakcionált intim lézer

A Syneron-Candela CO2RE Intima™ széleskörű megoldást kínál a vaginális terület funkcionális és esztétikai megújítására. Magyarországon is gyorsan növekszik azoknak a hölgyeknek a csoportja, akik a szülés után és idősödő korban bekövetkező vaginális terület megereszkedés és az ezzel együttjáró hüvelyi szárazság kezelésére, az intim területek esztétikai megújítására vagy inkontinencia kezelésére szívesen igénybe vennének nem-sebészeti eljárásokat. Erre nyújt erdményes megoldást a Syneron-Candela kiváló minőségű CO2RE Intima™ intim lézere. A modern frakcionális CO2 technológiának köszönhetően az intim-beavatkozások minimal-invazív módon, magas páciens-biztonság mellett végezhetők el.

A készülék óriási sikereket aratott a klinikai tesztek során. A kezelési eredmények és a páciens elégedettség is kimagasló. Kevés olyan sebészeti lézer található ma a világon, amely a klinikai tesztek alapján 100%-os elégedettségi és 94%-os ajánlási rátával*büszkélkedhet!

*Klinikai tesztek, HM Monteprincipe Kórház, Madrid, Spanyolország, 2015

A Syneron-Candela az U.S. bőrgyógyászok által az első helyen ajánlott kezelőgép márka

Egy 2015 novemberében végzett független kutatás alapján "a Syneron-Candela az Amerikai Egyesült Államok bőrgyógyászainak az első helyen ajánlott orvos-esztétikai Lézer kezelőgép márkája"!

 

 

A CO2RE INTIMA kezelés működési elve

A korábbi CO2 lézeres kezelések túlzottan agresszívnak minősültek, a kutatók ezért fordultak a frakcionális lézer-technológia irányába, ahol hasonlóan jó eredményeket lehet elérni sokkal kevésbé invazív módon az intim területeken is.
A CO2 frakcionális lézerrel adott távolságokban elemi lézersugár-nyalábokat hozunk létre, amely belső kezelésnél a hüvely falának mélyebb rétegeiben közvetlenül a kollagén rostok növekedését stimulálja. A kezelt területen apró koagulációs sérülések (pontszerűen létrejött hőkárosodást) jönnek létre, sértetlenül hagyva a mátrix-pontok közötti szöveti részeket, ahonnan el tud indulni a gyors szöveti gyógyulási folyamat. Ennek a mechanizmusnak köszönhetően jön létre a frakcionális lézer szövetmegújító és szövetfeszesítő hatása.
A kezelés esszenciája az a folyamat, mely során a létrehozott hősérülések pontjainak környezetében azonnali szövetfeszesítés jön létre. Ezt követi a 2-4 hónap alatt felépülő, a kollagén-állomány rekonstrukciója, amely során egy hosszútávú lifting és szövetfeszesítő hatás alakul ki.

A CO2RE Intima™ intim kezelőfejeinek fő funkciója elsősorban a kollagén-rekonstrukció aktiválása. A berendezés kiválóan alkalmas az női intim területtel kapcsolatos funkcionális és esztétikai kezelések elvégzésére rövid kezelési idővel.

Miért hatékonyabb a CO2 lézer kezelés, mint az erbium alapú lézer kezelés?

A CO2 lézerek nagyobb koagulációs hatást képesek kifejteni, ezáltal a kollagén-indukció lényegesen erőteljesebb, az eredmények tartósabbak.

Az Erbium lézeres kezelések nem ritkán vérzéssel párosulnak, míg a CO2 lézer hőhatása lezárja az érvégeket és nincs vérzés.

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek