24 ÉVE MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Syneron-Candela CO2RE Intima™ frakcionált intim lézer

A Syneron-Candela CO2RE Intima™ széleskörű megoldást kínál a vaginális terület funkcionális és esztétikai megújítására. Magyarországon is gyorsan növekszik azoknak a hölgyeknek a csoportja, akik a szülés után és idősödő korban bekövetkező vaginális terület megereszkedés és az ezzel együttjáró hüvelyi szárazság kezelésére, az intim területek esztétikai megújítására vagy inkontinencia kezelésére szívesen igénybe vennének nem-sebészeti eljárásokat. Erre nyújt erdményes megoldást a Syneron-Candela kiváló minőségű CO2RE Intima™ intim lézere. A modern frakcionális CO2 technológiának köszönhetően az intim-beavatkozások minimal-invazív módon, magas páciens-biztonság mellett végezhetők el.

A készülék óriási sikereket aratott a klinikai tesztek során. A kezelési eredmények és a páciens elégedettség is kimagasló. Kevés olyan sebészeti lézer található ma a világon, amely a klinikai tesztek alapján 100%-os elégedettségi és 94%-os ajánlási rátával*büszkélkedhet!

*Klinikai tesztek, HM Monteprincipe Kórház, Madrid, Spanyolország, 2015

A Syneron-Candela az U.S. bőrgyógyászok által az első helyen ajánlott kezelőgép márka

Syneron-Candela CO2RE Intima™Egy 2015 novemberében végzett független kutatás alapján "a Syneron-Candela az Amerikai Egyesült Államok bőrgyógyászainak az első helyen ajánlott orvos-esztétikai Lézer kezelőgép márkája"!

 

 

A CO2RE INTIMA kezelés működési elve

A korábbi CO2 lézeres kezelések túlzottan agresszívnak minősültek, a kutatók ezért fordultak a frakcionális lézer-technológia irányába, ahol hasonlóan jó eredményeket lehet elérni sokkal kevésbé invazív módon az intim területeken is.
A CO2 frakcionális lézerrel adott távolságokban elemi lézersugár-nyalábokat hozunk létre, amely belső kezelésnél a hüvely falának mélyebb rétegeiben közvetlenül a kollagén rostok növekedését stimulálja. A kezelt területen apró koagulációs sérülések (pontszerűen létrejött hőkárosodást) jönnek létre, sértetlenül hagyva a mátrix-pontok közötti szöveti részeket, ahonnan el tud indulni a gyors szöveti gyógyulási folyamat. Ennek a mechanizmusnak köszönhetően jön létre a frakcionális lézer szövetmegújító és szövetfeszesítő hatása.
A kezelés esszenciája az a folyamat, mely során a létrehozott hősérülések pontjainak környezetében azonnali szövetfeszesítés jön létre. Ezt követi a 2-4 hónap alatt felépülő, a kollagén-állomány rekonstrukciója, amely során egy hosszútávú lifting és szövetfeszesítő hatás alakul ki.

A CO2RE Intima™ intim kezelőfejeinek fő funkciója elsősorban a kollagén-rekonstrukció aktiválása. A berendezés kiválóan alkalmas az női intim területtel kapcsolatos funkcionális és esztétikai kezelések elvégzésére rövid kezelési idővel.

Miért hatékonyabb a CO2 lézer kezelés, mint az erbium alapú lézer kezelés?

A CO2 lézerek nagyobb koagulációs hatást képesek kifejteni, ezáltal a kollagén-indukció lényegesen erőteljesebb, az eredmények tartósabbak.

Az Erbium lézeres kezelések nem ritkán vérzéssel párosulnak, míg a CO2 lézer hőhatása lezárja az érvégeket és nincs vérzés.

barsony.hu - Prospektus
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek