24 ÉVE MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

További részletek az intimlézeres kezelésről

A CO2RE INTIMA kezelés egy olyan problémára nyújt megoldást, mely minden 3. nő életében gondot okoz. Akár már a szülés után jelentkezhetnek különböző nőgyógyászati problémák: hüvelyszárazság, hüvelytágulás, inkontinencia, méhsüllyedés. Ezek a tünetek nem csak a mindennapokat nehezítik meg, de a párkapcsolatokban a szexuális együttlétek során is komoly nehézségeket okozhatnak. A kor előrehaladtával a helyzet csak súlyosbodik: egy tüsszentés, egy köhögés, de akár nevetés közben is felerősödhetnek a vizelettartási zavarok. Sok nőnél ez társadalmi elszigeteltséghez is vezethet, hiszen a nők gyakran inkább nem mennek társaságba csak hogy elkerüljék a kellemetlen helyzeteket.

Miért következnek be a nőgyógyászati változások?

Az egészséges szeméremtest, a hüvelybemenet és a hüvely körüli kötőszövet kollagénállománya vizet köt meg, így őrzi meg rugalmasságát. Ha a szövetek meglazulnak, például magas fizikai terhelés vagy szülés hatására, az inkontinencia zavarokat idézhet elő. Azonban az idő múlásával a szövetek vízmegkötő képessége természetes módon is csökken, így a kisajkak és a hüvely szövetei is veszítenek rugalmasságukból. Az elvékonyodó hüvelyfal petyhüdtté válik, s hólyagsérv alakul ki. Ennek kezelésére korábban fájdalmas műtéti beavatkozások jelentették a megoldást. A gyógyulási idő 3-5 nap. Amikor varratszedésre kerül sor, ezt követően a lábadozás még 5 hét.

Miért jobb a CO2RE INTIMA kezelés?

A CO2RE INTIMA kezelés a világ elsőszámú lézergyártó cég lézerével segít felülkerekedni a nőket érintő intimproblémákon. A mindössze 20 perces kezelés során nem kell tartani a fájdalomtól, hiszen a beavatkozást egy egyszerhasználatos lézerfej végzi, ami fototermikus, invazív módszerrel képes regenerálni a hámszöveteket. Az eljárás lényege, hogy a lézersugár termikus hatása stimulálja a hüvelyfalban lévő kollagén újrarendeződését. Így a kollagéntermelés fokozása segít megerősíteni a hólyagalap és a hüvelycsatorna szöveteit. A kezelés során elérhető a hüvelyfal vastagságának és rugalmasságának növelése, ezáltal a hüvely fiatalítása. Összesen 3 kezelésre van szükség, s a hatás már az első beavatkozás után érezhető. Az első kezelés után 1 héttel a páciensek jelentős javulásról, majd kisebb visszarendeződésről számoltak be, de ez teljesen természetes. Ezután folyamatos javulás következik. A második kezelést minél korábban, 3 héttel később érdemes elvégezni, s a 3. kezelést a 3. hónapra ajánlott ütemezi, de bizonyos esetekben ez később, akár félév, egy év elteltével is történhet. A kezelések után 3 napig a kádfürdőzés nem javasolt, ám a 3. nap leteltével nyugodtan szervezzen fürdős programot.

A kezelés feltételei:

A kezelést minden esetben megelőzi egy konzultáció, amikor részletesen átbeszélik a kezelés lefolyását. A kezelést úgy kell ütemezni, hogy az ne ütközzön a havi ciklussal, mivel a menstruáció időszakában nem lehet elvégezni.

Mire számíthat a kezelés után?

A kezelés után érezhetően megfiatalodik. Szexuális együttlétei során felszabadultabbá válhat, megszűnnek az inkontinencia zavarok, s életét stressz- és szorongásmentesen élheti tovább. Az esetek 90%-ban pácienseink tünetmentesek lesznek.

barsony.hu - Prospektus

Co2re
CO2RE INTIMA frakcionált intimlézer

Co2re

További információk >>

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek