24 éve a megbízható választás

Lézeres szőrtelenítés

Mindennapjainkban a hagyományos szőrtelenítési módszerek sokszor időigényesek és visszatérő gondot jelentenek. Klinikánk lézeres szőrtelenítő kezelései bizonyítottan hatásos megoldást kínálnak pácienseinknek a Bársonyosan sima bőr elérésére.

Végleges lézeres szőrtelenítés Kárpáti Rebekával
"..egy olyan különleges és hatékony kezeléssorozatba kezdtem bele, amely az általam eddig alkalmazott eljárásokkal ellentétben képes végleg megszabadítani a nem kívánt szőrszálaktól."

További információ

Lézerkezelésünk Madár Veronikát, a Jóban-rosszban sorozat szereplőjét is meggyőzte hatékonyságával és eredményeivel. A színésznővel készült riportot az alábbi kisfilm mutatja be.

Hogyan segítette a lézeres szőrtelenítés Dávid Merlini szabadulóművész gigantikus attrakcióját? A vele készült riport az alábbi kisfilmen tekinthető meg.

Amit a lézeres szőrtelenítő kezelésről mindenképpen tudni kell!

Beszélgessünk a lézeres szőrtelenítésről! Hogyan történik nálunk a lézeres szőrtelenítés? Miért hatékony a kezelés?

< Vissza a videókhoz

barsony.hu - Prospektus
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek