Lézeres szőrtelenítés

Mindennapjainkban a hagyományos szőrtelenítési módszerek sokszor időigényesek és visszatérő gondot jelentenek. Klinikánk lézeres szőrtelenítő kezelései bizonyítottan hatásos megoldást kínálnak pácienseinknek a Bársonyosan sima bőr elérésére.

Végleges lézeres szőrtelenítés Kárpáti Rebekával
"..egy olyan különleges és hatékony kezeléssorozatba kezdtem bele, amely az általam eddig alkalmazott eljárásokkal ellentétben képes végleg megszabadítani a nem kívánt szőrszálaktól."

További információ

Lézerkezelésünk Madár Veronikát, a Jóban-rosszban sorozat szereplőjét is meggyőzte hatékonyságával és eredményeivel. A színésznővel készült riportot az alábbi kisfilm mutatja be.

Hogyan segítette a lézeres szőrtelenítés Dávid Merlini szabadulóművész gigantikus attrakcióját? A vele készült riport az alábbi kisfilmen tekinthető meg.

Amit a lézeres szőrtelenítő kezelésről mindenképpen tudni kell!

Beszélgessünk a lézeres szőrtelenítésről! Hogyan történik nálunk a lézeres szőrtelenítés? Miért hatékony a kezelés?

< Vissza a videókhoz

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek