25 ÉVE MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Mimikai ráncok csökkentése injekciós kezeléssel - Ön tudta ezt?

A mimikai ráncok csökkentése egy speciális anyaggal történik, és a tévhitekkel ellentétben egy teljesen biztonságos eljárás. De miért is? Miben tud segíteni a fiatalításon kívül? Tudja meg!

Mimikai ráncok csökkentése injekciós kezeléssel

Régóta alkalmazott, gyors, biztonságos és kedvelt technika a mélyebb ráncok, barázdák látványos csökkentésére. Az injekciós kezelés megszünteti a ránc keletkezését azáltal, hogy blokkolja a kezelt izom működését, így például a páciens a kezelés után nem ráncolja a homlokát vagy a szemöldökét.

Mikor célszerű ezt a kezelést választani? 

Sok esetben akár már fiatal korban is, nőknél és férfiaknál egyaránt kialakulhatnak mély ráncok az arcon, elsősorban a szemöldökök között vagy a homlokon. Ezekért a mély ráncokért a mimikai izmok aktív működése a felelős. Ilyen esetekben a legeredményesebb a mimikai ráncokat injekciós kezeléssel csökkenteni, amely a mimikai izmok működését korlátozza és ezzel megakadályozza annak az izomnak az összehúzódást, amely a ráncot létrehozza.

Kinek ajánljuk a kezelést?

A mimikai ráncok megszüntetésére szolgáló injekciós kezelést az alábbi esetekben ajánljuk:

  • ha a szemöldökök közötti úgynevezett „haragos ráncok" jelennek meg és ezáltal az arc feszültnek, idegesnek tűnik
  • homlok ráncok (vízszintes és függőleges is lehet) esetén, vagy abban az esetben, ha valaki sokat ráncolja a homlokát és nem szeretné, hogy ezek a ráncok jobban elmélyüljenek
  • szemszéli szarkaláb ráncok esetén
  • ha szeretné néhány millimétert megemeltetni a szemöldökét, hogy szeme nyitottabbá váljon és a szemhéja kevésbé legyen megereszkedve

A fenti problémák a megfelelő izom összehúzódásának blokkolásával tartósan megszüntethetők. Ha valaki nem szeretné teljesen megszüntetni a mimikát vagy ráncolást, akkor kevesebb dózist is be lehet adni. Így csak éppen annyire szüntethető meg a ráncolás, amennyire a páciens szeretné. A készítmény csak a kezelt területen hat, az arc többi izmára nincsen hatással.

További információ

< Vissza a videókhoz

barsony.hu - Prospektus
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek