UltraContour kezelés

2008 tavaszán kezdtük meg zsírbontó és alakformáló kezelésünket a legmodernebb, világújdonságnak számító UltraContour technológiával. Azóta már számos páciensünk szabadulhatott meg könnyedén zsírpárnájától vagy narancsbőrétől és mára már elégedett alakjával.

A világújdonságnak számító UltraContour kezelés hatékonysága Kéri Kitty színésznőt is meggyőzte. A vele készült riport az alábbi kisfilmen tekinthető meg.

Hogyan érhet el tartós alakváltozást? Megismerheti a legkorszerűbb orvosi technológiákat.

Beszélgessünk a végleges zsírbontó és cellulit csökkentő kezelésről! Hogyan történik a kezelés? Miért hatékony a kezelés?

< Vissza a videókhoz

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek