Egy turbó karcsúsítás története - 1.rész

Re-Form - Új formában 3 hét alatt!

Kevés nőtársunk mondhatja el magáról, hogy tökéletesen elégedett az alakjával. Ráadásul a helyzet az idő haladtával egyre romlik. Ami tavasszal még kényelmes ruhadarab volt, az lehet, hogy őszre már szűknek bizonyul.

Lassan, és bizonytalanul?

Diétázzunk, sportoljunk, mozogjunk rendszeresen, adjunk időt a fogyásnak - mondják a szakemberek. De mégis, mindent betartva is gyakran tapasztaljuk, hogy onnan nem nagyon fogyunk, ahonnan leginkább szeretnénk.

Gyorsan és biztosan!

Szerencsére a megoldás hazánkban is rendelkezésre áll: A Bársony Orvos-Esztétika a legmodernebb készülékekkel történő, műtét nélküli karcsúsítás szakértője. Tapasztalatai birtokában kifejlesztette a hölgyek igényeire szabott "Re-Form" 2-4 hetes turbó alakformáló programjait. Ezek a programok több fajta problémára egyszerre nyújtanak megoldást. Hiszen aki néhány plusz kilótól szeretne megszabadulni, annak általában gondot okoz a cellulit is. A zsírpárnák elsimítása után pedig feszes, izmos kontúrt szeretnénk látni mindannyian. A Bársony Orvos-Esztétika most a rendkívül gyors méretcsökkentést célozta meg. A sikerhez valamennyi zsírbontó-alakformáló-cellulit kezelő csúcstechnológia rendelkezésükre áll a klinikán.

Egy Bársonyos karcsúsodás története

Tóth Ildikó (34) története tipikusnak tekinthető. Fiatal, sokat dolgozó anyuka, gyermekkorától kezdve rendszeresen sportolt, főleg teniszezett. A mozgás később is része maradt az életének, ma is hetente kétszer edzésre jár. Az aktív sportos élet ellenére két gyermekszülés után leánykori karcsúságát nem sikerült visszanyernie. A has tájékon megjelent súlyfeleslegtől sem edzéssel, sem diétával nem sikerült megszabadulnia.

Bársony: Mi késztetett arra, hogy alakformáló kúrába kezdj?

Tóth Ildikó: Az ismételt fogyókúrák eredménytelensége. Hiába sikerült sok önsanyargatással akár 5-10 kg-tól is megszabadulnom, a súlyfelesleg hamar visszajött. Ráadásul a leginkább zavaró problémák nem változtak. Hiába fogadott el a férjem, családom megváltozott alkattal is, én nem tudtam megbékélni lógó hasammal, és a terhességek után megmaradt striákkal

Bársony: Mi alapján választottál alakformáló módszert és klinikát?

Tóth Ildikó: Semmiképp nem akartam műtétet, de végre gyors és látványos eredményt szerettem volna. Alaposan körülnéztem a lehetőségek között és azt a klinikát választottam, ahol szakorvosi háttér, modern eszközpark és nagy tapasztalat egyszerre állt rendelkezésre.

Bársony: Mit kellett tenned az eredményes kezelés érdekében?

Tóth Ildikó: Elhatározni magam, hogy végigcsinálom, rászánni három intenzív hetet. Minden hétköznap szabaddá tettem másfél-két órát a kezelésekre. A Bársonyba érve már nem volt más dolgom, mint átengedni magam a szakembereknek, akik a kezeléseket végezték.

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek