Előzzük meg a pattanások kialakulását! 1.rész

Fényterápiával az akne, mitesszer ellen!

Akne vagy mitesszer, - közönséges nevén pattanás - akkor jön létre, ha a bőrben található faggyúmirigyek kivezető nyílása valamiért eltömődik, és sajnos rendszerint be is gyullad. A pattanásos bőr általában serdülőkorban alakul ki lányoknál és fiúknál egyaránt, elsősorban a hormonális változások következtében jelentkező fokozott faggyútermelés miatt. Magát a gyulladást és gennyedést a bőrfelszínről a duzzadt mirigybe jutott baktériumok, esetleg sarjadzó gombák okozzák.

A fényterápiás kezeléssel a pattanások, aknék kialakulását lehet megakadályozni, szemben a hagyományos kozmetikai kezelésekkel, melyek csak a már kialakult pattanásokat kezelik.

A villanó fényterápia (IPL) egy olyan világszerte eredményesen alkalmazott módszer, amely meggátolja a túlzott faggyútermelődést azáltal, hogy a faggyúmirigyeket természetes módon zsugorítja.

A fényterápiás kezelés előnyei:

  • Megelőzi a pattanások kialakulását a faggyútermelés csökkentésével.
  • A természetes fényt alkalmazza a készülék, koncentrált, nagy energiájú villanás formájában.
  • Nincs szükség semmiféle kémiai anyagra vagy gyógyszerre, így nincs mellékhatása sem.
  • Különösen előnyös azok számára, akik nem tudnak vagy nem akarnak gyógyszeres kezelést igénybe venni a pattanások számának csökkentése vagy megelőzése céljából.
  • Csökkenti a faggyúmirigyek körül lévő gyulladásos folyamatokat.
  • Elpusztítja a gyulladást okozó baktériumokat a bőr mélyebb rétegeiben és fokozza a szervezet helyi immunreakcióját.

 

Hogyan történik a fényterápiás kezelés? Megtudhatja, ha elolvassa a cikk 2. részét!

.....folytatjuk!

 

Bársony magazin

Fényterápiával az akne, mitesszer ellen! Hogyan történik a fényterápiás kezelés? A kezelés előtt egy vizsgálatot végzünk klinikánkon, mely...

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek