Előzzük meg a pattanások kialakulását! 2.rész

Fényterápiával az akne, mitesszer ellen!

Hogyan történik a fényterápiás kezelés?

A kezelés előtt egy vizsgálatot végzünk klinikánkon, mely során a bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosunk megtervezi a kezelések számát, a kúra időtartamát, költségeit és részletes tájékoztatást ad minden felmerülő kérdésre.
Természetesen nemcsak az arcon, hanem a nyakon és a háton is végzünk fényterápiás kezelést a páciens igénye szerint.

A kezelés fájdalommentes, nem jár semmiféle kellemetlenséggel.
Az IPL kezelés alatt a páciens védőszemüveget visel és arcára hütőzselé kerül, mely kellemesebbé teszi a kezelést. Egy kezelés 20-25 percig tart, maradandó nyom vagy mellékhatás nincs, ezért a páciens nyugodtan visszatérhet napi tevékenységéhez.

A fényterápiás kezelést célszerű kúraszerűen végezni. A teljes kúra általában 8 - 10 kezelésből áll, a probléma súlyától függően. Hetente 2 alkalommal ajánljuk az ismétléseket. A kezeléssorozat végén egy homogén, egyenletes, esztétikailag sokkal szebb bőrfelszínt kapunk.

 

Bársony magazin

Fényterápiával az akne, mitesszer ellen! Akne vagy mitesszer, - közönséges nevén pattanás - akkor jön létre, ha a bőrben található faggyúmirigyek...

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek