25 ÉVE MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Intimlézeres kezelés akár már a szülés utáni komfortérzetért

A szülés kívül-belül átformálja az anyukákat, hiszen nemcsak baba, de anya is születik. A boldog pillanatokra azonban árnyékot vethet, ha az intim testtájak nem regenerálódnak megfelelő mértékben. A kialakuló inkontinencia és hüvelyszárazság hosszú távon megkeserítheti a mindennapokat. Az intimlézeres kezelés műtét nélkül is segít, hogy az öröm valóban felhőtlen legyen.

Intimlézeres kezelés szülés utánAmiről sokan hallgatnak

A szülés után a hüvely kötőszövete és a kismedencei izomzat meglazulhat, a hüvely tágabb maradhat. Mindez nemcsak a felhőtlen szexuális élet örömétől foszthat meg, de vizelettartási problémákhoz is vezethet. A huszonéves, elsőgyermekes anyukák 15%-a tapasztal vizeletcsöpögést. 40 éves kor körül már az anyukák fele szenvedhet a kitágult hüvely és a lazább kismedencei izmok okozta hasonló kényelmetlenségtől. Mindezt a hormonális változások által okozott hüvelyszárazság is fokozhatja, ami fájdalmassá teszi az együttléteket. A kor előrehaladtával még nagyobb az esélye annak, hogy inkontinencia lép fel.

 Különleges lézertechnika lehet a segítség

Szerencsére ezek a problémák és kezelésük már egyre kevésbé számítanak tabunak! Sokan azért halogatják az intim probléma a rendezését, mert attól tartanak, hogy hosszadalmas felépüléssel járó műtétre van szükség, és nem szívesen szakadnának ki ennyi időre a tevékeny hétköznapokból. A Bársony Orvos-Esztétika CO2RE INTIMA intimlézeres kezelése fájdalommentes, gyors és műtét nélküli módszer, ráadásul lábadozási idő nélkül. A lézer serkenti a szövetek rugalmasságért felelős kollagén fehérje termelődését, így segíti a hüvelyfal regenerációját és a hüvelyfal feszességének visszaállítását. A hüvely vérellátása ugyancsak javul, aminek a hüvelyszárazság enyhítésében és a váladéktermelés fokozásában van szerepe. 

 

Hírlevél feliratkozás

Fájdalommentes kezelés

A nőgyógyász szakorvos által végzett kezelés alkalmanként mindössze 15-20 percet vesz igénybe és nem jár gyógyulási időszakkal. Az CO2 lézert kibocsátó eszköz megjelenését, használatát tekintve hasonló egy hüvelyi ultrahanghoz és nem jár kellemetlenséggel, fájdalommal. Az intimlézeres kezelés előtti nőgyógyászati konzultáción szakorvosunk felméri a hüvely aktuális állapotát, elmagyarázza a kezelés pontos menetét, és örömmel válaszol bármely felmerülő kérdésre.

 

Mennyi ideig tart a kezelés?

Természetesen a kezelés típusától függ, de nagyjából 15-20 perc. Az CO2 lézert kibocsátó eszköz megjelenését, használatát tekintve hasonló egy hüvelyi ultrahanghoz és nem jár kellemetlenséggel vagy fájdalommal.

 

Lézeres intim kezelésHa többet szeretne tudni a CO2RE INTIMA lézeres kezelésről kattintson ide >>

A kezelést a Bársony Buda (MOM Park melletti) központunkban végezzük.

Ha időpontot szeretne kérni kattintson ide >>

Vagy hívjon minket az alábbi elérhetőségeken:

mobil: 06 20 324 7676

vezetékes: 06 1 22-52-969

A kezelést akár a webshopon keresztül is megvásárolhatja >>

 

barsony.hu - Prospektus
Bársony magazin
Intim lézeres kezelés
Dr. Ambrus Zoltán nőgyógyászt kérdeztük a lézeres intimkezelésről. Miben segít az intim lézeres kezelés, milyen problémákra nyújt megoldást? A...
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek