25 ÉVE MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Kipróbáltuk a szemhéj fiatalító plazmakezelést

A Bársony Orvos-Esztétika asszisztense Lukácsné Márki Szilvia kipróbálta a szemhéjfiatalító plazmakezelésünket. Olvassa el saját tapasztalatait!

Mióta áll fenn nálad a "megereszkedett szemhéj probléma"?Lukácsné Márki Szilvia, Bársony Orvos-Esztétika asszisztense

Úgy 4-5 éve vettem észre, hogy ezzel a problémával hamarosan foglalkoznom kell.

Miért döntöttél úgy, hogy kipróbálod?

Funkcionális oka nem volt, mert a látóteremet még nem zavarta ez az elváltozás, de esztétikailag úgy éreztem, hogy    azáltal, hogy megereszkedett a szemhéjam, a szemem kisebbnek látszik. Elérkezettnek láttam az időt, hogy találjak valami megoldást. A műtéti beavatkozást halogattam, míg sikerült találnom egy olyan eljárást, amihez nem kell, hogy vágást ejtsenek rajtam.

Milyen volt maga a kezelés? Éreztél fájdalmat?

Érzéstelenítő krémet kentek a szemhéjamra, ami sokat segített, de egy kis égető, csipkedő érzés így is jelentkezett az eljárás során.

Milyen volt a terület a kezelés után?

A kezelés után közvetlenül úgy másfél órán keresztül égető érzést tapasztaltam, mely fokozatosan csökkent és végül teljesen elmúlt. Ezután a kezelt terület beduzzadt és ott ahol apró pontokban a plazmával kezelték a szemhéjat, apró pörkök keletkeztek. Erről dr. Lukácsi Andrea - a plazmakezelést végző bőrgyógyász szakorvos -  korábban már alaposan tájékoztatott. 4-5 nap alatt a duzzanat lement és a pörkök is heg nélkül leestek

Véleményed szerint segített a problémádon? Szükséges még további kezelés?

A duzzanat leapadása után, láthatóvá vált a javulás és mások is megjegyezték, hogy nyíltabb a tekintetem. Az, hogy kinek mennyi kezelésre van szüksége, csak azután válik egyértelművé, amikor megnyugodott a kezelt terület. Nekem még egy kezelésre szükségem lesz, de már most boldog vagyok az eredmény láttán. 2 hónap múlva esedékes a következő plazma kezelés és már nagyon várom a hatását.

Ha többet szeretne tudni a szemhéj fiatalító plazmakezelésről, kattintson ide >>

Több mint testŐR stábja forgatott nálunk. Bemutatjuk a szemhéj fiatalító plazmakezelést, mely tökéletes műtét nélküli megoldást jelenthet a megereszkedett szemhéj problémára.

barsony.hu - Prospektus
Bársony magazin
lógó szemhéj
A szemhéj bőrének megereszkedése gyakori panasz, mely nemcsak nőket, de férfiakat is érint. Az emberek általában nem születnek logó szemhéjjal, ez az...
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek