„A mai korszerű technológiákkal már nagyon szépen ki lehet tolni az öregedés jeleit” – páciensünkkel Rohonczi Anitával beszélgettünk.

Sokan ismernek vagy úgy érzik ismernek az instagram poszjaid alapján. Mi az amiről nem beszélnél, posztolnál szívesen a nagyvilágnak? mi az ami csak a "tiéd"?

A követőim tudják, hogy én egy tematikus blogot írok, amiben divat, beauty és utazás témákról osztok meg inspirációkat és tapasztalatokat, viszont a magánéletem az szent. A családomról nem szeretnék beszélni a platformjaimon, mert nem akarom kitenni őket a nyilvánosságnak, és ezzel szeretném megóvni a szeretteimet. Nem lenne jó, ha egy idő után csak a magánéletem érdekelné az embereket és belekerülnék egy ördögi körbe, hogy minél többet meg kéne mutatnom belőlük, hogy mindig újat tudjak adni és érdekes maradjak.
 

Képeid mindig profin komponáltak és ízlésesek. Kevesen tudják, hogy profi fotós is vagy.... 

Anyukám profi fényképész és operatőrként dolgozott gyerekkoromban, így kamerák között nőttem fel. Mindig mindent megörökítettem és órákon át nézegettem a fényképeket a szobámban. Sose tudatosult nálam, hogy fotós vagyok, egyszerűen észrevétlenül végigkísérte az életemet. 

Az eredeti szakmám a térképészet is közel áll a fotógrafáláshoz, volt is olyan tantárgyam, ahol analóg fényképeket készítettünk és hívtunk elő a laborban. Grafikai programok sokaságát tanultuk ki az egyetemi évek alatt. Onnantól kezdve a Photoshop megszállottja lettem, nem telt el úgy nap, hogy ne retusáltam volna ki valamilyen képet. Később Photoshopot is tanítottam másoknak. A blogomon is látszik, hogy teljesen fotó orientált. Azokat a képeket, amiken nem én vagyok rajta azokat magam szoktam fotózni és minden képet én utómunkázok, hogy átjöjjön a stílusom és az aktuális hangulatom. Az elmúlt 5 évben egyre többször fotóztam a fashion weekeken Milánóban, Párizsban és New Yorkba a divatbemutatókon és a backstagekben. Majd új szerelem ként lépett az életembe a rock koncertek őrült pillanatainak a megörökítése. Utána jött, hogy a balett fotózásába is magával ragadott. A környezetem folyamatosan biztatott, hogy ezzel is kéne foglalkoznom. 
 
Év elején az egyik barátnőm elhívott Keleti Éva kiállítására a Műcsarnokba, ahol maga a Kossuth díjas fotóművésznő tartott nekünk egy felejthetetlen tárlatvezetést. Utána lehetett vele beszélgetni és én egyszer csak előhúztam közben a telefonomat és büszkén megmutattam neki a koncert fotóimat. Rá pár hétre felhívott magához a lakásba és abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy hasznos tanácsokkal és házifeladatokkal látott el. Attól fogva minden megváltozott bennem, és sokkal tudatosabban tekintek a fotózásra. Nagyon nagy álmom, hogy egyszer egy kiállításon láthassam viszont nagyba kinyomtatva a fényképeimet, azokról a csodálatos művészekről, akiket megörökítettem. 
 
Idén ősszel még több kihívás elé fogok nézni, mert újra egyetemista leszek és egy csodálatos szakmát fogok kitanulni, a dokumentumfilm készítést. Nagyon fontosnak tartom a dokumentálást, hogy megmaradjanak az értékes dolgok és emberek az utókornak.
 

Posztjaidból érződik, hogy nagyon odafigyelsz magadra, a külső megjelenésedre. Mik a te szépségtippjeid? 

 

Szeretem a szépségápolást és az egészséges életmódot. A sport mindig is az életem része volt, 7 évet balettoztam utána 20 évet versenyszerűen kézilabdáztam. Most már könnyedebb sportokat űzök, mert a versenysport se mindig jó az ízületeknek. 
 
A munkám során fontos a külső megjelenés. Nagy sok itthoni és külföldi eseményen veszek részt a divatvilágában, ahol mindenkinek tökéletes a külseje, így nekem is az életem részévé vált, hogy sokat foglalkozzak a bőröm ápolásával.
Napi szinten reggel és este öregedéstgátló krémeket és szérumokat használok. Az elmúlt évben sok időt töltöttem repülőn, és az ottani levegő nagyon szárítja a bőrünket, így egy idő után egy külön travel beauty csomaggal szálltam fel a gépre és kialakítottam a magam arcápolási rutinját.
 
Imádom a beauty sajtótájékoztatókra járni, mert rengeteg információt tudok meg a legújabb termékekről és kezelésekről. Mindig nagy izgalommal próbálok ki a legújabb dolgokat és A VIVACE kezelés is ilyen volt.
 

Miért a VIVACE kezelés mellet döntöttél?

Nagyon fontosnak tartom a prevenciót és szívesen próbálok ki bőrfiatalító kezeléseket. Azt vallom, hogy mindig előre kell gondolkoznunk és nem akkor kell észbe kapnunk, amikor már kialakultak a ráncaink. A mai korszerű technikákkal már nagyon szépen ki lehet tolni az öregedés jeleit, úgy hogy nem fekszünk kés alá és természetesek maradunk. Többek között azért is választott több neves francia luxus márka arcának, mert természetes tudtam maradni a korosztályomban, ami ebben a világban egyre kevesebb. Sok jót hallottam a VIVACE kezelésről és már régóta ki szerettem volna próbálni.
 
 

Miért a Bársonyt választottad?

Ha az arcomról van szó, akkor mindig szeretek minőségi dolgokat használni és egyértelmű volt, hogy a Bársonyt választom, mert több éves múlttal rendelkező neves klinika. Ajánlás alapján jutottam el ide és azóta részt vettem egy VIVACE arckezelésen, ami tényleg egy csoda. Megújította az arcbőrömet, eltüntette a mikroráncokat és pár hónap után elkezdődött a kollagéntermelés beindulása a bőrömben. Sokféle arckezelést próbáltam már a blogommal kapcsolatban, de ez lett a totál kedvencem. 
 
 
 
 

Bársony magazin

- páciensünkkel, Dobos Evelin színésznővel beszélgettünk.   Még csak 27 éves, de már ki meri mondani: sok jó dologban vett részt. A...
vivace
Orvos-esztétikai arckezelések tekintetében a legfontosabb kérdés a hatásosság és az eredmény tartóssága. Egy esztétikai klinikán végzett arckezelés a...

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek