Miért olyan népszerű a VIVACE arckezelés?

Orvos-esztétikai arckezelések tekintetében a legfontosabb kérdés a hatásosság és az eredmény tartóssága. Egy esztétikai klinikán végzett arckezelés a modern technológiát és a hosszútávú célokat hatékonyan egyesíti, az eredmény sokkal több és látványosabb, mint egy kozmetikai kezelés esetében. A változás a bőr mélyrétegeiből történik, mint a jó alapozás egy házépítés esetén. A hasonlat koránt sem túlzó, ebben rejlik a klinikán végzett kezelések esszenciája.

 A VIVACE  bőrfiatalító arckezelés három módszer hatását ötvözi:

  • Kollagén indukciós terápia – A bőr mélyebb rétegeiben stimulálja az új kollagén és elasztin rostok termelődését. Ezáltal a bőr rugalmasabb, tömörebb lesz. Mely már az első kezelés után szembetűnő.
  • Sebgyógyulási folyamat – a tűszúrások mikrosérüléseket okoznak, beindul egy sebgyógyulási folyamat a bőr épen maradt területeiből kiindulva. Ennek köszönhetően a bőr feszesebb lesz, a ráncok elsimulnak.
  • Fényterápia – A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítják a bőrtónust és a bőrtextúrát. A kék LED fény a javítja az aknés bőr állapotát.

Mikor érdemes elkezdeni a VIVACE bőrfiatalítást?
30 éves kor felett bármikor, még a mélyebb ráncok kialakulása előtt. Az eredmény szempontjából a megelőzés években mérhető bőrfiatalodást eredményezhet. Ha pedig a tinédzser kor pattanásainak nyomát szeretnénk eltűntetni, akkor is hatékony segítség a VIVACE arckezelés.

Hogyan történik a VIVACE kezelés?

A kezelés első lépése a mikrodermabrázió, mely bőrcsiszolást jelent. Ennek célja, hogy eltávolítsák a bőr legfelső elhalt hámrétegét, fokozva ezzel a kezelés hatékonyságát. A kezelés előtt az egész arc területére érzéstelenítő krémet kennek. Így minimális fájdalomra vagy   kellemetlenségre sem kell számítani a kezelés alatt. A kezelés során egy 36 aranybevonatú mikrotűs kezelőfejjel haladnak végig az arc teljes területén, mely bipoláris rádiófrekvenciás energiát közvetít a bőrbe. Vagyis egy olyan mélyről jövő sejtmegújítás kezdődik a kollagén és elasztin rostok újra termelődésével, mely a bőrt életre kelti. Tulajdonképpen ettől lesz egyenletes tónusú és tömör az arcbőrünk.

A VIVACE kezelés végén ultrahangos kezelőgéppel még egy speciális ampullát is felvisznek bőrre, mely kötőszövet erősítő és képző, valamint hatékony öregedésgátló tulajdonságú. Kezelés után csak némi bőrpírrel kell számolnunk, mely többszöri hidratálás után hamar eltűnik.

 

Festy és Molnár Viola Anna bloggerek is a VIVACE arcfiatalítás mellett tették le a voksukat!

Azért választottam a VIVACE kezelést, mert az arckrémeken túl szerettem volna egy sokkal intenzívebb és tartósabb hatást. Eddig kétszer voltam, de már az első alkalom után érezni lehetett a hatását. Sokkal üdébb lett a bőröm, hidratáltabb. Úgy éreztem ez mélyről jövőbb, mint amikor arckrémeket használok. A Bársony mellett döntöttem, mert szeretem a minőséget, ha az arcomról vagy a külsőmről van szó, nagyon nem mindegy, hogy hova járunk és mit használunk az arcbőrünkre.” Festy

„32 éves vagyok, így az arcbőröm komolyabb odafigyelést igényel, mint korábban. Rendszeresen járok kozmetikushoz, és az otthoni bőrápolásra is nagy hangsúlyt fektetek, de a krémek csak a bőr egy bizonyos rétegéig hatolnak, ennélfogva kevésbé hatékonyak. Pont azt kaptam tőle, amire szükségem volt: nem változott meg az arcom karaktere, egyszerűen csak frissebbnek, kipihentnek tűnök, a bőröm kisimult, élettel teli lett. Az egyik barátnőm a kezelés után azt mondta, fogalma sincs, mi változott rajtam, de sokkal harmonikusabb a megjelenésem, mint valaha. Azt hiszem, pont ez az, amit egy ilyen beavatkozással el szeretnénk érni!” Molnár Viola Anna

 

Mire számíthatunk a kezeléssorozat végén?

  • A bőr textúrája tömörebb, hidratáltabb, bársonyosabb lesz
  • a pórusok mérete csökken
  • a bőrkép egységes, fiatalos megjelenésűvé válik
  • a szem és száj környéki apró ráncok elsimultak

 

 

Elolvasom a VIVACE kezelésről készült naplót is >>

Bársony magazin

- páciensünkkel, Dobos Evelin színésznővel beszélgettünk.   Még csak 27 éves, de már ki meri mondani: sok jó dologban vett részt. A...
molnar_viola_anna_vivace
  A posztjaidból érződik egyfajta egészséges mértékű önbizalom. Ez mindig megvolt benned? Egyáltalán nem, ez egy hosszú folyamat eredménye...
A Vivace kezelésről röviden, mely három módszer hatását ötvözi: Kollagén indukciós terápia – A bőr mélyebb rétegeiben stimulálja az új kollagén és...

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek