Ránctalanító arckezelés, ami a pigmentfoltokra és a hajszálerekre is hat?

Ez nem más mint a photorejuvenáció!

A nevében is benne van, hogy ez a korszerű, fényterápiás eljárás „rejuvenálja” azaz megújítja a bőrt. Méghozzá nem is akárhogyan! A photorejuvenáció igazi 3 az 1-ben kezelés:

1.Fiatalítja a bőrt
2. Halványítja a pigmentfoltokat
3. A hajszálerekre is hat

A lézeres bőrfiatalítástól eltérő elven, hámlasztás nélkül, a bőr felsőbb rétegeinek eltávolítása nélkül fiatalít, és serkenti a bőr belső rétegének megújulását. Photorejuvenációval kiegészíthető a lézeres bőrfiatalító eljárás is, így fokozható a hatás és az eredmény tartóssága.

Hogy működik?

IPL technológia segítségével a nagyenergiájú fénynyaláb a bőr alsó rétegeiben hőenergiává alakulva serkenti a kötőszöveti sejtek kollagén és elasztin termelődését, amelyek a bőr rugalmasságát és lágyságát biztosítják. A kezelés hatására a kollagén újra építi önmagát, majd az új kollagén betölti a réseket, üres területeket a ráncokban és a repedésekben. A photorejuvenációs kezelés hatására a bőr vízmegkötő képessége többszörösére növekszik. A bőr szemmel láthatóan feszesebb, fiatalosabb, hamvasabb lesz.

A pigmentfoltokra és a hajszálerekre is hat ez a kezelés?

A photorejuvenációs kezelés három problémát is képes kezelni!

  1. Első és legfontosabb előnye ennek a kezelésnek, hogy a kollagén és elasztin termelés fokozásával a bőr rugalmasságát, hidratáltságát növeli, eltünteti a ráncokat, tehát fiatalít.
  2.  Második előnye, hogy a kezelés hatására elhalványulnak a bőrön látható színeltérések, pigmentfoltok, öregségi barna foltok, tehát a kezelés homogén bőrszínt eredményez.
  3.  Harmadik előnye pedig az, hogy a photorejuvenációs kezelés hatására a bőr felszínén elhelyezkedő apró értágulatok elhalványulnak illetve megszűnnek.

Kiknek ajánljuk a fényterápiás bőrfiatalítást?

Elsősorban azoknak ajánljuk ezt a korszerű módszert, akik szokásos napi tevékenységük mellett szeretnék bőrük fiatalságát visszaszerezni. Az arcbőr, a nyak, a dekoltázs és a kézhátak visszafiatalításának új módszere, mely nem jár fájdalommal, eredménye tartós, kockázat és mellékhatás mentes.

Ez a módszer nem jár mély hámlasztással, ezért nincs szükség utókezelésre. A bőrön a kezelés után néhány óráig piros lehet a kezelt bőrfelület. A kezeléssorozat időtartama alatt a napozás, szoláriumozás nem megengedett és SPF 50+ fényvédelem ajánlott.

Egy kezelés elegendő?

A fényterápiás bőrfiatalító kezelést célszerű kúraszerűen alkalmazni. A kezelés körülbelül 20 percig tart, melyet 3 hetente érdemes ismételni 4 - 5 alkalommal. A kötőszövetekre gyakorolt hatás általában a harmadik kezelés után válik jól érzékelhetővé, eredménye hónapokig jól látható. Tetszés szerint ismételhető egy-egy alkalommal vagy kúraszerűen is.

Mennyibe kerül a kezelés?

A kezelés ára a Bársony Orvos-Esztétikában 35.000 Ft/ alkalom.


 

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek