VIVACE napló - kipróbáltam a kezelést

A Vivace kezelésről röviden, mely három módszer hatását ötvözi:

VIVACEKollagén indukciós terápia – A bőr mélyebb rétegeiben stimulálja az új kollagén és elasztin rostok termelődését. Ezáltal a bőr rugalmasabb, tömörebb lesz. 

Sebgyógyulási folyamat – a tűszúrások mikrosérüléseket okoznak, beindul egy sebgyógyulási folyamat a bőr épen maradt területeiből kiindulva. Ennek köszönhetően a bőr ránctalanabb, üdébb, fiatalosabb lesz.

Fényterápia – A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítják a bőrtónust és a bőrtextúrát. A kék LED fény a javítja az aknés bőr állapotát.

 

Kezelés napja

kiinduló állapot: normál bőr, 36 év

Kezelés előtt, alatt:

A kezelés első lépése a mikrodermabrázió, mely bőrcsiszolást jelent. Célja, hogy eltávolítsák a bőr legfelső elhalt hámrétegét. Ez abban segít, hogy az értékes hatóanyagok jobban beszívódjanak, a kezelés hatását jelentősen fokozva. 

A kezelés előtt az egész arc területét az asszisztens érzéstelenítő krémmel kente be. Így minimális fájdalmat, kellemetlenséget sem éreztem. 

A kezelés végén egy speciális arckezelő ampullát vittek fel a bőrömre, mely tónusjavító, kötőszövet erősítő és képző, valamint hatékony öregedésgátló tulajdonságú. Szemkörnyéki területen kifejezetten kiváló hatás érhető el vele. Legfontosabb hatóanyagai: fibronectin, kamilla kivonat, alma őssejt, kollagén, elasztin, aminosavak.

VIVACE arckezelésKezelés után:

A kezelést követően sem tapasztaltam fájdalmat, kellemetlen érzést. Némi bőrpírrel számolni kell közvetlenül a kezelés után, de ez bőrtípustól függ. Az én esetemben a pirosság a kezelést követően 2 órán belül teljesen eltűnt, a külső szemlélők számára a bőrön nem látható irritáció. 

A napvédő krém használata kiemelkedően fontos a kezelés után közvetlenül, ha utcára megyünk, akár csak az autóig. SPF 50-es krém használata elengedhetetlen, hogy a megújuló bőrt óvjuk. 

Néhány óra múlva a bőröm enyhe húzódását éreztem. A kezelő asszisztens javaslata szerint az első 1-2 napban, akár napi 3-4 alkalommal is érdemes a bőrt hidratálni és ezt igényli is. Ez az extra gondoskodás tovább fokozza a kezelés hatékonyságát, a még nyitott csatornákon a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeiben fejtik ki hatásukat, ott ahol igazán látványos eredményt tudnak elérni az ampullák, szérumok, krémek. Ebben az időszakban a hidratálókrémet érdemes felturbózni hialuronsavval, elegendő néhány cseppet az arckrémhez keverni és együtt felvinni. Azokat a szérumokat is bátran használjuk, amik a rutinunk részei voltak. Már este azt éreztem, hogy a bőröm jobban hidratált, tömörebb, mint  a kezelés előtt.

A savas termékeket, hámlasztókat kerülni kell legalább 1-2 hétig, mert ezek irritációt okozhatnak a megújuló bőr esetében.

Jelentős változás, hogy az arcom egyes területein tapasztalható tágabb pórusok (pl. a T-vonalban) a kezelés hatására teljesen összehúzódtak. A bőrmegújulás részeként azok a már gyenge sejtfallal rendelkező pórusok is megújulnak, amik eddig esztétikai problémát jelentettek. A bőrkép sokkal egységesebb, fiatalosabb lett.

A kezelést végző asszisztens nagyon magabiztos, a tapasztalata nagyon megnyugtató. Ezt a típusú kezelést több éve végzik a klinikán, így sok apró trükköt is bevetnek a kezelés során, ami tovább fokozza a hatékonyságot. Például a szemkörnyék érzékeny részét is olyan biztonságos közelségben kezelik, mely a szem környéki apró ráncokra is hatással van, mégsem okozott bevérzést vagy bármi kellemetlenséget, ami egy tűs kezelésnél előfordulhatna.

A kezelésnek van egy azonnal érezhető feszesítő hatása, illetve a bőr hidratáltsága is érezhetően javul. A kezelés 3-4 hét múlva történő ismétlésével a kollagén termelés is egyre inkább fokozódik, mely által a hatás még látványosabb lesz. 

Összességében:

  • A kezelés nem járt fájdalommal, nem okozott kiesést a napi tevékenységből
  • A bőröm textúrája tömörebb, hidratáltabb, bársonyosabb
  • A pórusok mérete csökkent
  • A bőrkép egységes, fiatalos megjelenésűvé vált
  • A szem és száj környéki apró ráncok elsimultak
  • Megfelelő fényvédelem mellett még napos időben sem alakultak ki pigmentfoltok
  • Másnap ismerősök számára is látható volt a pozitív változás, a „szebb bőr”
 
Folytatás következik! 
Következő kezelés: augusztus végén
 
Bársony VIVACE arkezelés akció
 
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek