Nem szőrszálhasogatás

A lézer története

A lézert 1960-ban fejlesztette ki az amerikai Theodore H. Maiman. A „light amplification by stimulated emission of radiation”, magyarul a lézer nagyrészt párhuzamos sugarakból álló, nagyon kis szóródási szögű fénynyaláb.

Nagy energiasűrűség koncentrálódik kis térben, ezért a lézer teljesítménye sokszorosa a megszokott fényforrásokénak, a csodás felfedezés fél évszázad alatt az éltudományból és a hadiiparból átkerült a hétköznapokba. No, nem házi használatba, hiszen előállításához drága gépek, azok kezeléséhez hozzáértő szakemberek szükségeltetnek. A kozmetikában a múlt század utolsó periódusától alkalmazzák, például a szőrnövekedés leállítására. Kezdetben szálanként végezték a műveletet, idősebbek még emlékezhetnek, hogy a hőskorban egy ilyen kezelés Magyarországon szőrtüszőnként
1 forintba került, és apró heggel gyógyult. Pár éve azonban már léteznek olyan gépek, amelyek gyufás doboznyi felületet kezelnek egyszerre boszorkányos hatékonysággal, biztonsággal.

A sokmilliós gépek megvásárlását, a szigorú egészségügyi előírásoknak megfelelő üzemletetését, a páciensek egészségének védelmét csak kevés vállalkozás engedheti meg magának. Mivel a végleges szőrtelenítésre nagy az igény – így megjelentek a piacon a különféle hangzatos alternatívákat kínáló szalonok. Hogy ki melyik műszernek, melyik szépségklinikának szavaz bizalmat? A döntés előtt érdemes alaposan tájékozódni…

 

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek