Ettől marad gyönyörű Epres Panni!

Bársony Anti-Aging kezeléssel a ragyogóan fiatal arcbőrért

„Most, hogy mindjárt itt a Vízilabda Európa Bajnokság, Tibor a szokásosnál is többet dolgozik, így a gyerekekkel való foglalkozás teljes egészében rám marad, közben pedig próbálom a ház körüli teendőket elvégezni, illetve a munkában is helyt állni, ezáltal a magammal való törődés a lista legvégére kerül, a legkevesebb idő végül mindig magamra jut... Azért jöttem ide a klinikára, mert ezt a pár perces „én időt” szerettem volna egy kicsit meghosszabbítani. Elérkezik az a kor, amikor az embernek igenis oda kell figyelnie a szépségmegőrzésre, az pedig egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan. El lehet menni egy kozmetikai kezelésre, és lehet otthon drága krémeket használni, de az embernek rá kell döbbennie, hogy ezek csak ideig-óráig használnak, az ilyen, kizárólag felszínen ható anyagok, illetve kezelések nem fiatalítanak tartósan. Nemsokára a negyvenesek táborába lépek, így egyre határozottabban érzem, hogy változik a bőröm rugalmassága, ezért úgy gondoltam, hogy kipróbálok egy olyan különleges, 3 lépésből álló eljárást, amely újra ragyogóan fiatallá képes varázsolni az arcbőrömet”- meséli lelkesen a szupermodell. 

A teljes cikket elolvashatja itt.

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek